Çamaş "Leyla " dönemine hazır

TAKİP ET

Çamaş'a Leyla Başkan geliyor. Çamaş'ta CHP'nin kadın adayı Leyla Çıtır sesleri yükseliliyor.

Yerel sçeimler için heyecan yükseliliyor. Ordu'da seçim sonucu merak edilen yerlerden birisi de Çamaş ilçesi. Çamaş'ta Cumhur İttifakı MHP adayı olarak MAhmut Ayparçası'nı tekrar aday gösterdi. 2014-2019 döneminde AK Partis'den Belediye Başkanlığı yapan Alaeddin Giden'in bağımsız aday olması hesapları bozdu. Cumhur İttifakı'na yakaın iki aday karşı CHP kadın aday Leykla Çıtır ile yarışacak.


Geçmişte DSP'nin Belediye Başkanlığı kazandığı Çamaş'ta bu kez CHP adayı Leyla Çıtır'a da şans veriliyor. Cumhur İttifakı oylarının bölünecek olmasının Leyla Çıtır'ın şansını arttırdığı ifade ediliyor.


ÇAMAŞ'TA BELEDİYECİLİK LEYLA'DAN SORULUR
Çamaş Belediyesi'nde uzun yıllar görev yapan Leyla Çıtır seçimi kazanacağından oldukça emin.Çalıştığı belediyeye bu kez başkan olarak dönmeye kararlı olan Leyla Çıtır, her kesimden destek görüyor. 
Çamaşlılara çağrıda bulunan Leyla Çıtır, "Birlikte huzur,güven ve  refah içinde yaşayabileceğimiz, çocuklarımıza gururla bırakabileceğimiz  bir Çamaş için yola çıkıyorum. Sizlerin de desteğiyle Çamaş için elimi taşın altına koymaya hazırım.
Siz destek verin biz de bahane üretmeyelim, hizmet edelim" dedi.