Çamaş'ta Adıgüzel bereketi

TAKİP ET

 

CHP Ordu Milletvekili ve milletvekili adayı Dr. Mustafa Adıgüzel seçim çalışmalarına milletvekili adayı Ahmet Toklucuoğlu ile Çamaş ve Korgan’da devam etti. Çamaş’ta pazar yerinde pazar esnafı ile manav Adıgüzel’in ziyareti hatırına domates ve sarımsakta 10 TL  indirim yaptı. Adıgüzel manava “Erdoğan hükümetinin yapamadığını sen yaptın Allah senden razı olsun” dedi. Ayrıca su, yol, EYT sorunları ile ilgili konuşan Adıgüzel şunları ifade etti:

 

“Hangi vatandaşla konuşsam Çamaş’taki su sorunundan bahsediyor. Bu çağda su sorunu olur mu? Büyükşehirle Çamaş Belediyesi aynı partide. Belediye başkanları bakın iyi dinleyin; Çamaş’ta su sorunu var, yol sorunu var. Büyükşehir’de 10. Seneniz halen daha yol sorunu su sorunu var. Şu çağda halen yol ve su konuşuyoruz. Yazıklar olsun. Vatandaş dertli…

 

Bir diğer konu sosyal yardımlar ve EYT’liler… Bu hükümet engellilerimizin aylıklarını kesti. Biz tüm sosyal yardımları Avrupa Birliği standardında iki katına çıkaracağız. EYT’yi istemeye istemeye bizim zorlamamızla çıkardılar. O nedenle de eksik çıkarttılar. Meclis çoğunluğunu alınca eksiği de biz tamamlayacağız.  ”