ÇANAK: ZAFER HALKIMIZINDIR

TAKİP ET

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, 1 Kasım seçimlerinde Ordu'dan yüzde 63 oranında bir zaferle ayrıldıklarını belirterek, tüm Ordululara teşekkür etti.

Oktay Çanak, AK Parti’nin kurulduğu 2001 yılından bu yana girdiği 12. seçimden de gerek Türkiye genilinde gerekse Ordu’da zaferle ayrıldığını belirtti. Özellikle 7 Haziran seçimlerinden sonra oluşan kaos ortamıyla birlikte şer odaklarının sevinç naraları attığı bir ortamda yenilendiklerini ve milletin karşısına ‘ilk günkü aşkla’ belirten Oktay Çanak, oldukça yoğun bir seçim süreci yaşadıklarını söyledi. Kendilerine destek veren tüm Ordululara duygularıyla seslenen Çanak, “Seçim çalışmalarımız boyunca başta Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz olmak üzere, aday arkadaşlarımız, teşkilat yöneticilerimiz, kadın ve gençlik kollarımız, partiye gönül veren dava arkadaşlarımız seçim süreci boyunca Ordu’nun en uç noktasına kadar ulaştık. Toplu halde değil, hepimiz ayrı bir köşeye giderek bizi bekleyen, yolumuzu gözleyen halkımızın o toprak kokan ellerine sarıldık, onları kucakladık, onlarla dertleştik, onlarla güldük. Cenazelerinde yanlarında olduk. Mutlu günlerinde ziyaretimizi yaptık, hep birdik, hepimiz birdik, bundan sonra da hepimiz biriz” dedi.

Allahın yardımıyla büyük bir zafer kazandıklarını belirten Oktay Çanak, hiç bir şeyi kendilerinden bilmediklerini ve tüm her şeyin dua gücüyle Allahın yardımıyla kazandıklarını dile getirerek, şöyle konuştu: “Bugün partimiz için zafer ama bizim için tevazu günüdür. Zafer milletindir. Bizim bundan sonraki duamız ’Allah utandırmasın’ olacaktır. Seçimlerin milletimize yakışır şekilde, huzur içinde, yüksek katılım ve olgunlukla gerçekleşmiş olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Milletimiz görevini yerine getirmiş ve ülke yönetimini belirleyen iradesini, yüksek katılımlı bir seçimle sandığa yansıtmıştır. Artık bir an önce Ordululara verdiğimiz sözleri yerine getirmenin heyecanını yaşıyoruz. 1 Kasım seçimlerinde bize destek veren veya vermeyen tüm Ordulu hemşehrilerimize teşekkür ediyor, seçim sonuçlarının ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.