Çebi Fındık Ordu

TAKİP ET

Fındıkta asırlık marka: Çebi Fındık

 Doğa fındık ekmiş Karadeniz'e.....
Topraklar ağaca, ağaçlar çiçeğe, çiçekler fındığa dönüşmüş… Fındık ağacı, yağmuru bol, havası temiz, denize dost Karadeniz topraklarını çok sevmiş. Çeşitlenmiş, gürleşmiş, bereketlenmiş, kök salmış bu topraklara…

Karadeniz fındık ekmiş yaşamına...
Fındık bahçeleriyle donatmış topraklarını…
Toplamış, kurutmuş, işlemiş…

Bilmeyenlere öğretmiş, duymayanlara duyurmuş, tatmayanlara tattırmış... Fındıkla doğmuş, fındıkla yaşamış...

 Çebi Fındık, bir Karadenizli...
Fındıkla doğan, fındıkla yaşayan…

 1930 yılında Ordu'da “Küçük Hasan” lakabıyla anılan Hasan Çebi tarafından kurulan Çebi Fındık, o günden bugüne fındık sektöründe kesintisiz hizmet sunmaktadır.

 Ticari faaliyetine “fındık işleme tesisi” ile başlayan Çebi Fındık, hızla büyüyerek şehir merkezi dışında, yapımı 1997 yılında tamamlanan bugünkü modern tesislerine taşınmıştır. 19.000 m2 açık, 3650m2 kapalı alana kurulu tesis, günlük 200 ton kabuklu fındık kırma kapasitesine sahiptir.

 İkinci ve üçüncü kuşak yönetimi ile çalışmalarına devam eden kuruluş; ihracat, yurtiçi satış ve pazarlama faaliyetlerini desteklemek ve geliştirmek üzere, 2013'te Çebi Fındık İstanbul Şubesi'ni açmıştır.

 Mevcut faaliyet alanı “kabuklu fındık kırımı” ve “toptan natürel iç fındık ticareti” olan Çebi Fındık; asırlık tecrübesi ve en önemli mirası olan güven, kalite ve istikrar anlayışı ile, emin adımlarla büyümeye ve gelişmeye devam etmektedir. ISO 9001, ISO 22000 (HACCP), ISO 14001, OHSAS 18001, Helal Sertifikası gibi üstün kalite güvence belgelerine sahip olan kuruluşun BRC belgelendirmesi çalışmaları da sürmektedir.