CHP'de rozet töreni

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi Çatalpınar İlçe Teşkilatı'na katılanlara düzenlenen törenle rozetleri takıldı. Yeni üyelerin çoğunluğunun kadın ve gençlerden oluşması dikkat çekti.

CHP Çatalpınar ilçe binasında gerçekleşen törene; CHP Ordu il Başkanı Atila Şahin, Çatalpınar İlçe Başkanı Erkan Türkan, Aybastı İlçe Başkanı Oğuzhan Torun, Çamaş İlçe Başkanı Kadir Ağırtaş, Kabataş İlçe Başkanı İfakat Tecim Yıldız, CHP Kadın Kolları İl Başkanı Nilgün Yılmaz, partililer ve partiye yeni girecek üyeler katıldı.

"İktidar yolunda olduğumuzu hissettik"

CHP Ordu İl Başkanı Atila Şahin, önümüzdeki seçimlerin kendileri için iktidar seçimi olacağını belirterek; "İktidar yolunda olduğumuzu bir kere daha hissettik. Çatalpınar ilçemizde özellikle gençlerimiz ve kadınlarımızın ağırlıkta olduğu geniş katılımlı üye kaydı ve rozet takma töreni gerçekleştirdik. Çok dinamik ve genç bir ekibe sahibiz. Bu kadro bizi iktidara taşıyacaktır. Halkımızın demokrasiye ve cumhuriyete olan inançlarını gözlerinde gördük.Şuna bir kere daha inandık ki hiç kimse halkımızın yüreğinden cumhuriyet sevdasını, demokrasi inancını söküp atamaz." dedi.

Öte yandan Çatalpınar ilçesinde gençlik ve kadın kolları açılışı da gerçekleştirildi.