Continent Wolrdwide Hotels büyümeye devam ediyor

TAKİP ET

Türk otel markaları geliştiren, franchise ve yönetim anlaşmaları yolu ile büyüme stratejisini başarı ile uygulayan Continent Worldwide Hotels “AncyrA Hotels & Inns”- ve “Continent Hotels & Resorts” Markaları ile Vietnam, Pakistan, Hindistan ve Sudi Arabistan’da büyümeye devam ediyor...

Şirketin Yönetim Kurulu üyesi ve Global iletişim direktörü, Nurperi Sabırbek Continent Worldwide Hotels’in son zamanlardaki atılımlarından ve Türk otel markalarını yurt dışında geliştirmek ve yaygınlaştırmak adına yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

“Geçtiğimiz aylarda imzaladığımız üç yeni anlaşma, şirketimiz Continent Worldwide Hotels’e, Güney Asya’da bizi kısa zamanda büyüteceğine inandığımız yeni partnerler kazandırdı.

Pakistan’da yeni kurulan Continent Hotels Pvt. Ltd ile Continent Hotels & Resorts ve AncyrA Hotels & Inns markalarımızı tüm ülkede tanıtma, ve sırası ile gelecek açılışlar yapma yönünde karar aldık. İlk otelimiz Continent Luxury Suites & Residences’ın temel atma töreni Aralık ayında İslamabad’da yapılacak. Bunun yanı sıra Pakistan’ın birincil ve ikincil derecedeki tüm şehirlerinde AncyrA Hotel & Inns markamız ile büyüyeceğiz. Bu büyüme, mevcut markasız otellerin AncyrA markasına franchise yolu ile katılmaları ile olacak genelde, ancak yeni inşaata başlayacak oteller de olacak...

Hindistan’da ise, franchise şirketi olan, Invision Brands Consulting Pvt. Ltd. ile sadece orta segment’te– AncyrA Hotels & Inns markası ile büyüme kararı aldık.” 

AncyrA Hotels & Inns Endonezya ve Vietnam’daki otelleri ile dikkat çekti...

Ancyra Hotels & Inns, Türk markası olarak yurt dışında ülkemizi zaten son birkaç yıldır temsil etmekte... 

Endonezya’da Poso şehrinde AncyrA Hotel by Continent Poso 2017’den beri başarılı bir şekilde faaliyetlerini sürdürüyor. 

Bu sene Vietnam’da Hanoi ve Danang şehirlerinde iki otel daha eklendi... AncyrA Hotel Danang ve AncyrA Hotel Hanoi’nin açılışı bölgede ilgi çekti ve hemen akabinde, Vietnam’da uzun yıllardır yönetim hizmeti veren bir firma ile de bu pazarda da franchise satışlarımızı arttırmak üzere bir anlaşma imzaladık. Ritz International Co. Ltd Vietnam Continent Worldwide Hotels’e bağlı tüm markaların tanıtılmasını ve pazarlamasını yapacak.

Yine Bangladeş Cox’s Bazaar şehrinde inşaatı devam eden 80 oda kapasiteli, AncyrA Dove Sea Queen Hotel de 2023 yaz aylarında hizmete girecek.

Sudi Arabistan ve Lübnan’dan oteller...

Orta Doğu ve Gulf bölgesinden sorumlu olan ve kısa süre önce Continent Worldwide Hotels bünyesine katılan Shady Boueiry ise Nurperi Sabırbek’in açıklamalarına ek olarak, Sudi Arabistan’da bu ay üç otel franchise ve yönetim destek anlaşmasını imzaladıklarını söyledi. 

Continent Hotel Al Uqayr, 80 odalı yeni bir tesis ve Kasım 2022’de açılacak. 
Hali hazırda açık olan Al Waha Palace ise yine Kasım ayında Continent Hotel Al Waha - Riyadh olarak hizmetlerine devam edecek. Yine Sudi Arabistan’ın Resort şehirlerinden biri olan Yanbu’da da halen 85 oda ile hizmet vermekte olan Arac Resort Yanbu da geçireceği tadilattan sonra Continent Resort Yanbu olarak Ocak 2023’de hizmete girmiş olacak. 

Bu üç otel haricinde 8’den fazla konfirme edilmiş otelin de duyurularını yakın zamanda yapacaklarını söyleyen Shady Boueiry, iki bağımsız otelin de “by Continent Collection” olarak Lübnan’da kısa süre içinde marka altına gireceğini belirtti.


Pakistan ve Hindistan’da hedef orta segment ve ekono segment otel zinciri olarak büyümek...

Continent Hotels Pvt. Ltd Pakistan CEO’su Mustafa Hussain Syed  ise açıklamasında: “Pakistan çok büyük bir nüfusa sahip. Ve tüm yatırımcılar 4 ve 5 yıldızlı otellere yatırım yapmak veya bu segment’te otel markaları ile anlaşma yapmak istiyorlar. Ancak realite ülkemizde bu şekilde değil. Orta segment Pazar payı çok daha büyük. Bu sebeple, portfolyomuzdaki markalardan bu segment’e uygun olan AncyrA Hotels & Inns markasını öncelikli olarak pazarda tanıtmak istedik. Ülkemizde Türk’lere ve Türkiye’ye büyük bir ilgi ve sevgi var. Bir Türk şirketi olan Continent’in markalarına da büyük ilgi olacağına güvenim tam” dedi.

Invision Brands Consulting Pvt. Ltd Hindistan CEO’su Gaurav Manya da yaptığı açıklamada: “Hindistan’da da ekonomik ve orta segment’teki markalara ve otellere taleplerin son zamanda çok arttığını gözlemledik. Araştırmalarımız sonucunda fiyat paritesinde en uygun otel markasının AncyrA olduğunu ve bölgedeki büyüme politikasını da öğrendikten sonra, bizim için en iyi partner’in Continent Worldwide Hotels olacağına inandık. Ağustos ayında Hindistan için Master Franchise anlaşmamızı imzaladık. Hedeflerimizde 15 otel açmak ve 1200 üzerinde oda kapasitesine çıkmak var” dedi.

Vietnam’da tüm markalarımızı geliştirmeyi düşünüyoruz...

Vietnam’da AncyrA Hotel Danang, ve AncyrA Hotel Hanoi’nin açılmasından sonra markanın dikkatlerini çektiğini söyleyen Ritz International Co. Ltd’nin CEO’su Amir Ahmad, kısa süre içinde imzaladıkları anlaşma sonrasında Continent Worldwide Hotels’in tüm markalarını pazarda tanıtmaya başladıklarını ve ilk etapta Continent Hotels & Resorts ve sonrasında tüm diğer markaların pazarda yer edineceğine inançlarının tam olduğunu belirtti.

Türkiye içinde de Continent Worldwide Hotels emin adımlarla ilerliyor...

Nurperi Sabırbek, Türkiye’de de franchise ve yönetim görüşmelerinin olumlu sonuçlar verdiğini ve açılacak projelerinden de bahsetti.

“Mersin merkez’de Ocak 2023’de 99 odalı Swiss Inn Hotel Akdeniz, Mersin’in kapılarını açacak. Yine 40 odalı Swiss Inn Hotel & Suites, Gemlik Bursa da aynı zamanlarda hizmete girmiş olacak.

Swiss Inn Ayaş, Mersin’den sonra bu yeni iki otel ile birlikte, toplamda üç otele çıkmış olacağız. Swiss Inn markamız oldukça ilgi çekmekte ve görüşmelerine devam ettiğimiz üç yeni otel yatırımı daha var. Ankara, İzmir ve Adana’da açmayı planladığımız oteller ile birlikte, Swiss Inn 2023’de 6 oteli ile hizmet vermeye devam ediyor olacağız.

Mevcutta açık olan Continent Hotel Kahramanmaraş ve Continent Luxury Suites & Hotel Sakarya bölgelerinde çok iyi geri dönüşler getirdi. Continent Hotel Kahramanmaraş’ın sahibi yatırımcımız Sayın Orhan Akkoyun, otelin kapasitesini 160 odaya çıkarmak için ek bir bina inşaa ediyor. Otel 2023 ortalarında yeni odalarını da hizmete sokmuş olacak.”

Continent Worldwide Hotels hakkında:

Continent Worldwide Hotels, 2003 senesinde kurulmuş; otel yönetimi, franchise ve danışmanlık üzerine faaliyet gösteren bir şirkettir. Bünyesinde farklı segment ve konseptlere hitap eden markalar (Continent Hotels & Resorts, AncyrA Hotels & Inns, Swiss Inn by Continent, Lofty Collection Hotels, JOMO Hotels, ZEEZ Hotels, “by Continent Collection”) barındırmaktadır.