Demokrat Parti Ordu Kongresine Genel Başkan Gültekin Uysal da katılacak

TAKİP ET

Demokrat Parti Ordu İl Kongresi bugün yapılıyor. Kongreye Genel Başkan Gültekin Uysal da katılacak. Kongrede İl Başkanı Selçuk Yücesan’ın tek aday olduğu bildirildi.

DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt beraberinde İl Başkanı Selçuk Yücesan ve Altınordu İlçe Başkanı Ertuğrul Koç ile düzenlediği basın toplantısında  “Cesur olalım, cesaretlerimizi birleştirelim Demokrat Parti İl Kongremizde sesimizi gür bir şekilde duyuralım. Türkiye başka bir Türkiye olacaktır. Milletimiz Demokrat Partiye güvensin” dedi.

Enginyurt, “Demokrat Parti olarak milletimizin derdiyle biz dertleneceğiz ve bu milletimize sahip çıkacağız. Kötüye giden bir ekonomi ve ülke yönetimi var. Bunun karşısında Demokrat Parti kır atın süvarisi Gültekin Uysal’ın liderliğinde Türkiye’yi köprüler, barajlar, fabrikalar, yollar yapmış bir siyasi hareket olarak yeniden ayağa kaldırmak için bir diriliş mücadelesi ve uyanış mücadelesi başlattı. Başka bir Türkiye için Demokrat Parti sahalarda. 16 Ekim 2021 Salı günü saat 12:00’da, Demokrat Parti Genel Başkanımız Gültekin Uysal’ın katılımıyla birlikte Öğretmen Evi Atatürk Kültür Merkezinde Demokrat Parti İl Kongremiz gerçekleşecek. Bütün hemşehrilerimizi, emeklilikte yaşa takılanları, işsizleri, hak aramak için mücadele verenleri kongremize bekliyoruz. Sayın Genel Başkanımız genç, bilge lider devlet adamı vasfına sahip geleceği pırıl pırıl olan Genel Başkanımıza güvenelim” ifadelerini kullandı.

DP İl Kongresi bugün saat 12.00’de Düz Mahalle’de bulunan Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak.