Diyetisyen Turgay Hoşoğlu poliklinik açtı

TAKİP ET

Diyetisyen Tugay Hoşoğlu tarafından Altınordu Taşbaşı’nda  eat B fit beslenme ve diyetisyen polikliniği açıldı.
Açılışa CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe ve davetliler katıldı. Kurdelenin kesilmesinin ardından diyetisyen polikliniği gezildi.
eat B fit beslenme ve diyetisyen polikliniğini açan Tugay Hoşoğlu, çalışmasının karşılığını aldığını belirterek, ileride kendi markasını oluşturmak istediğini dile getirdi.
"Sağlıklı beslenmek elimizde"
Hoşoğlu; "Ailemin, arkadaşlarımın desteği, çabam ve çalışmam sonucunda güzel bir yer açıyoruz. Bu şekilde Ordu'ya hizmet etmek istiyorum. İşimizi daha da büyütüp kendi markamı oluşturmayı amaçlıyorum. Kilo veremeyen, kilo alamayan herkesi polikliniğimize bekliyoruz. Burada sadece kilo alıp vermek değil, aynı zamanda sağlıklı beslenmek ve doğru spor ile de insanların sağlıklı yaşamasına katkı sunmak istiyorum. İnsanlar beslenmesini ayarlayamazsa, obezite ve sonrasında diyabet, hipertansiyon gibi çeşitli hastalıklar meydana geliyor. İnsanlar ömür boyunca ilaç kullanmasın istiyoruz. İnsanlara bütün hayatı boyunca uygulayabileceği sağlıklı beslenme modelleri sunuyoruz. İnsanlar bunu uygularsa, dünya daha sağlıklı bir yer haline gelecek. Obezite ve hastalıklar azalacak. Sadece fiziksek olarak değil, psikolojik olarak da insanlar rahatlığa kavuşacaklar." dedi.
Hoşoğlu, aynı zamanda TFF 3.Lig ekiplerinden Orduspor 1967 Futbol Kulübü'nün de diyetisyenliğini yapıyor.