Göz rengi değiştirme Göz rengi değişebilir mi?

TAKİP ET

Kuşkusuz, gözlerinin renginden memnun olmayan ve hatta göz renginde kalıcı olarak değişim yapmak isteyen pek çok kişi vardır. Tabii bu sebeple, internette arayışlar içerisine giren ve internette buldukları doğal yollarla göz rengi değiştirme yöntemlerine maalesef ki bilinçsizce başvuranlarda olmaktadır. Öncelikle internette yaygın bir şekilde bulunan bitkisel ve sözde doğal yöntemleri kesinlikle direk olarak göze uygulamamalısınız.

Göze zarar verebilecek doğal yollar yerine, günümüzde uygulanan lazerle göz rengi değiştirme yöntemiyle göz renkleri kalıcı olarak değiştirilebilmektedir. Aynı zamanda bu lazerli yöntem, hem risk taşımayan hem de körlüğe neden olmayan bir uygulamadır. Lazerle göz rengi değişimi için Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Hakan Yüzer ‘in kliniğini arayabilirsiniz.

 

Evde Göz Rengi Değiştirme

İnternetteki evde göz rengi değiştirme yöntemleri göze ciddi zararlar verebilir. Bu sebeple, evde denemeye yönelik uygulanan yöntemlere başvurulmamalıdır.

Göz Rengini Doğal Yollarla Değiştirmek Mümkün mü?

 

Peki, göz rengini doğal yöntemlerle değiştirmek mümkün mü? Maalesef ki, internette dolaşan bitkisel ve sözde doğal yöntemlerin direk göze uygulanmasıyla gözlerin renginin değiştirilmesi kalıcı olarak kesinlikle mümkün değildir. Ayrıca bu tür yöntemler hekim olmayan kişilerin ürettiği paylaşımlardır ve körlük gibi göze kalıcı zararlar verebilen teorilerden ibarettir.

Göz Rengini Açmak Mümkün mü?

Peki, göz rengini açmak mümkün mü? Elbette, lazer yöntemiyle gözün renginin açılması kalıcı olarak mümkündür. Tabii, bazı gıdaların yenilmesi ya da içilmesiyle de göz renginde parlaklık ya da renk tonunun yalnızca bir süreliğine açılmasını sağlayabilirsiniz. Fakat gıda tüketerek göz renginin kalıcı olarak değişmesi kesinlikle mümkün değildir.

Doğal Yollarla Göz Rengi Değiştirme Yöntemleri

Kalıcı olmayan ancak bir süreliğine sadece gözlerin tonunun açılmasını sağlayan, doğal yollarla göz rengi değiştirme yöntemleri şunlardır:

Balla Göz Rengi Değiştirme

Düzenli olarak yenilen bal sayesinde gözler daha parlak görünebilir ve gözlerin yalnızca tonu açılabilir. Tabii ki, bal tüketerek de göz renginin mavi ya da yeşil gibi farklı bir renge dönüşmesini de beklememelisiniz.

Papatya Çayı

Gözlerin parlak ve sıcak bir renk tonuna sahip olması için papatya çayı tüketilebilir, fakat kalıcı olarak renk değişimi papatya çayının düzenli olarak içilmesiyle de mümkün değildir.

Ispanak

İçerisindeki besin kaynakları sebebiyle ıspanakta göze parlaklık verebilir, ancak kalıcı renk değişimi sağlamaz.

Sonradan Göz Rengi Değişir mi?

Tabii ki, yalnızca bebeklerin göz renginin sonradan değişmesi mümkündür. Sonradan göz rengi değişir mi, diye merak edenlere günümüzün risksiz lazerle göz rengi değiştirme uygulamasından bahsedebiliriz.

Mavi Gözlü Olmak İçin Ne Yapmalıyım?

Çevrenizde göz rengini değiştirenler olmuştur ya da “mavi gözlü olmak için ne yapmalıyım” araştırmaları içine giren kişilere de denk gelmiş olabilirsiniz. Belki, internette buldukları sözde doğal yollarla göz rengi değiştirme uygulamalarından size bahsedenlerde olmuştur. Ancak bu tür uygulamalar yerine, risksiz bir şekilde uygulanan ve körlüğe sebep olmayan göz renginin değişiminin lazerle mümkün olduğunu söyleyebiliriz. Bunun için bkz: Göz rengi değiştirme.

 

Lazerle Göz Rengi Değiştirme

Peki, bu yöntemle yapılan göz rengi değişimi kalıcı mıdır ve bu uygulama nasıl yapılır? Ön tetkiklerle uygun hastanın belirlenmesinden sonra:

Evet, lazer yöntemiyle göz rengi kalıcı olarak değiştirilebilir ve riski en düşük uygulamadır.

Bu uygulamayla renk değişimi körlüğe neden olmadan sağlanabilir.

Uygulamanın yapılabilmesi için hem hijyenin hem de ortamın doğru olması ve ayrıca doğru cihazla doğru tekniğinde kullanılması gerekir.

Memnuniyet oranı %95’in üzerinde olan bir uygulamadır.

Bu uygulamadan sonra hastalarımızın memnuniyet oranı % 95’in üzerindedir.

Uzman ve tecrübeli hekimler tarafından gerçekleştirilmedir.

Lazerle Göz Rengi Değiştirme Fiyat

Uygulama için Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Hakan Yüzer ile iletişime buradan geçebilirsiniz. Lazerle göz rengi değiştirme fiyat bilgisi için her yöntemde olduğu gibi öncelikle ön tetkiklerin yapılması gerekmektedir.

 

Göz Rengi Değiştirme Ameliyatı

Her ne kadar göz rengi değiştirme ameliyatı riskli ve cerrahi bir operasyon olsa da, bu yöntemle geçmişte gözlerinin rengini değiştiren ünlüler olmuştur. Pek çok kişi, göz renginin siyahtan veya kahverengiden farklı olmasını da istiyordur ve hatta bunu çevrenizdeki kişilerden de sıklıkla duyuyorsunuzdur. Genellikle istenen göz renkleri de, ya mavi ya da yeşildir.

Peki, lazerle göz rengi değiştirme uygulamasıyla risksiz bir şekilde göz renginizin değiştirilebileceğini biliyor muydunuz?

Eğer sizde lazer uygulamasıyla göz renginizin kalıcı olarak değiştirilmesini istiyorsanız, Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Hakan Yüzer ile iletişime geçebilirsiniz.

 

Op. Dr. Hakan Yüzer YouTube kanalına buradan ve göz sağlığıyla ilgili detaylı bilgiler için web sitesine de buradan ulaşabilirsiniz.