Dr. Kanbak'a Fahri Hemşehrilik Beratı

TAKİP ET

Gülyalı'da 22 yıldan bu yana görev yapan Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Şerafettin Kanbak'a fahri hemşehrilik verilmesi, Gülyalı Belediye Meclisinde oy birliğiyle kabul edildi.
Gülyalı Belediye Meclisi, Başkan Ulaş Tepe başkanlığında toplanarak Haziran ayına ilişkin toplantısını gerçekleştirdi. Oy birliğiyle alınan kararlarla tamamlanan toplantıda Tepe, belediye çalışmaları hakkında meclise bilgi verdi.
"İlgili takdirle karşılanıyor"
Başkan Tepe, “1999 yılı Kasım ayından itibaren ilçemizde görev yapan Gülyalı Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Şerafettin Kanbak, her kademede özveriyle görev alarak uzun yıllardan bu yana hemşehrilerimizin sağlık hizmetlerinden etkin bir şekilde yararlanmasını sağlamıştır. Vatandaşlarımıza olan yakın ilgisi, gece gündüz demeden yürüttüğü sağlık hizmetleri, salgın döneminde ortaya koyduğu üstün performans vatandaşlarımızca takdirle karşılanmaktadır. Göreve başladığı günden itibaren Gülyalı’mıza yapmış olduğu hizmetler, hemşehrilerimize göstermiş olduğu yakın ilgi ve alaka, ilçemize sağladığı katkılar dolayısıyla Gülyalı Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Şerafettin Kanbak’a ‘Fahri Hemşehrilik Beratı’ verilmesini bir vefa göstergesi olarak uygun görüyoruz.” dedi.
Öte yandan Dr. Şerafettin Kanbak’a verilecek Fahri Hemşehrilik Beratı’nın Gülyalı Belediyesi tarihinde bir ilk olduğu vurgulandı.