DSP Ordu İl Başkanı Sönmez: Ecevit'in kemikleri sızlıyor

TAKİP ET

Demokratik Sol Parti(DSP) İl Başkanı Kezban Sönmez, Partinin Genel Başkanı Önder Aksakal’ın Cumhur İttifakı’nı destekleme kararını kabul etmediklerini belirtti.
Demokratik Sol Parti İl Başkanı Kezban Sönmez, Genel Başkan Önder Aksakal'ın Cumhur İttifakı'nı destekleme kararına karşın olağanüstü kurultaya gitme çağrısında bulundu.

Sönmez, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız bize çok büyük utanç duygusu yaşatmıştır” diyen Sönmez; “Demokratik Sol Parti Ordu İl Başkanı olarak, il ve ilçelerimizle ve tüm üyelerimizle birlikte Sayın Genel Başkan Önder Aksakal’ı kınıyoruz” diyerek sözlerine devam etti.
Genel Başkan Önder Aksakal’ın, örgütlere sormadan bu kararı aldığını belirten DSP İl Başkanı Kezban Sönmez “Genel Başkanımız hiçbir il başkanına ve örgütlerine fikir sormadan birkaç arkadaşıyla bu kararı almıştır. Biz Ordu teşkilatı olarak Millet İttifakı’nı destekliyoruz. Kendisi AK Parti’ye çalıştığı kadar partisine çalışmış olsaydı, şimdi bizlerde meydanlarda kendi bayrağımızı sallardık. Rahmetli Bülent Ecevit’in kemiklerini sızlattı. Biz de 85 ruhu olarak onun kemiklerini sızlatacağız.”

Sönmez genel merkeze olağanüstü kurultaya gitme çağrısında bulunarak açıklamasına son verdi.