Engelli Halit'in sesini hayırsever iş insanı Nurettin Karaman duydu

TAKİP ET

Engelli Halit Uzunçakmak’ın yüzünü hayırsever iş insanı Nurettin Karaman güldürdü.
Kabadüz Başköy’de yaşayan Halit Uzunçakmak doğuştan yürüme engelli. Kaymakamlık tarafından daha önce alınan sakat arabası arıza yaptı. Arabası olmadığı için evden dışarı çıkamayan Halit Uzunçakmak’ın durumunu öğrenen İstanbul’da bulunan Rulopak’ın Sahibi Nurettin Karaman harekete geçti.
Pandemi sürecinde Kabadüz İlçesi’nde 400 haneye yardım yapan ve sosyal faaliyetlere destek veren hayırsever iş insanı Nurettin Karaman,  elektrikle çalışan yeni bir sakat arabası alıp Halit Uzunçakmak’a gönderdi.
Arabayı Halit Uzunçakmak’a Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya teslim etti. Başkan Kaya,” Halit bize gelip bir arabaya ihtiyacı olduğunu söyledi. Her zaman ilçemizin yanında olan Rulopak’ın sahibi hayırsever iş insanı Nurettin Karaman’a durumu bildirdik. Allah razı olsun bizleri kırmadı ve bugün Halit kardeşimizin yüzünün gülmesini sağladı. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.
Eski arabası arıza yaptığı için 1 aydır dışarı çıkamayan Halit Uzunçakmak bugün yeni arabasına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Arabaya kavuşmasına emeği olanlara teşekkür eden Halit Uzunçakmak,” Bugün yeniden doğmuş gibiyim. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.