Erdoğan, Enver Yılmaz için ne söyleyecek?

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Ordu'da. Ordu kamuoyu, Erdoğan'ın  İYİ Parti adayı Enver Yılmaz için ne söyleyeceğini tartışıyor.

Erdoğan bugün Cumhuriyet Meydanı’nda Ordululara hitap edecek. Miting saat 14.00’de başlayacak.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu’da Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler ve Cumhur İttifakı ilçe belediye başkan adayları için destek isteyecek.


Enver Yılmaz için konuşacak mı?
Ordu’da günün konusu; Erdoğan’ın İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz ile ilgili yapacağı konuşma.
Enver Yılmaz, Eylül 2018 yılında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığından istifa etmişti. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde İYİ Parti’den Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Enver Yılmaz AK Parti ile yollarını ayırmıştı.
Erdoğan, 5,5 yıldır Enver Yılmaz ile ilgili bir konuşma yapmadı. Enver Yılmaz, tüm konuşmalarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı olan sevgisini dile getiriyor.
Bugün mitingde Erdoğan’ın, AK Parti’den ayrılıp İYİ Parti’nin adayı olan Enver Yılmaz ile ilgili konuşup konuşmayacağı tartışılıyor.


Ordu kamuoyu bu konuda ikiye bölünmüş durumda. Bir grup, Erdoğan’ın Enver Yılmaz’la ilgili çok ağır konuşabileceğini söylerken, bir grup  ise Erdoğan’ın Enver Yılmaz konusuna hiç girmeyeceğini savunuyor.