Erol Öğretmen Ordu'yu yasa boğdu

TAKİP ET

Ordu'da öğretmen Erol Bayrak'ın ölümü büyük üzüntü yarattı.

Ordu Altınordu Şehit Ali Şahin İlkokulu sınıf öğretmeni Erol Bayrak yakalandığı rahatsızlık nedeniyle yaşanını kaybetti. Erol Öğretmen bugün son yolculuğuna uğurlanıyor.


Merhum emekli öğretmen Necattin Bayrak'ın oğlu olan öğretmen Erol Bayrak'ın eşi Derya Nur Bayrak Ordu Devlet Hastanesi'nde hemşire olarak görev yapıyor. Bir çocuk babası olan Erol Öğretmen için bugün ilk tören Doğakent Sitesi'nde yapıldı. Alınan helallikten sonra Öğretmen Erol Bayrak'ın cenazesi Perşembe'nin Soğukpınar Mahallesi'ne götürüldü.

Kabakoz Mevkiinde evinin önünde kılınacak cenaze namazından sonra Erol Bayrak Öğretmen aile mezarlığında toprağa verilecek.


Sevenleri yasa boğuldu
Erol Bayrak'ın ölümü öğrencilerini, öğretmen arkadaşlarını ve sevnleirni yasa boğdu. Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de Erol Bayrak öğretmenin ölümü nedneiyle bir taziye mesajı yayımladı;
"Şehit Ali Şahin İlkokulu sınıf öğretmenimiz Erol Bayrak vefat etmiştir. Merhum Öğretmenimize Allah'tan rahmet,kaderli ailesine, yakınlarına,eğitim camiamıza başsağılığı ve sabır diliyoruz"