Eyüp Fatsa milletvekili adayı olacak mı?

TAKİP ET

AK Parti Ordu eski Milletvekili Eyüp Fatsa, “2 sene önce o günkü şartlarda söylenmiş sözler üzerinden benimle ilgili bir şeyler yapmaya çalışıyorlar.” dedi.
Fatsa, “Kim yapıyor, niye yapıyor bilmiyorum. Ama çok da umurumda değil. Ancak bunun çok iyi niyetle yapıldığını düşünmüyorum.” şeklinde konuştu.

2 yıl önce Oney Flash FM’de bir programa katılıp değerlendirmelerde bulunan AK Parti Ordu önceki dönem Milletvekili Eyüp Fatsa’nın açıklamalarının yeniden gündeme gelmesinin ardından Eyüp Fatsa, Gazetemiz Ünye Kent’e açıklama yaptı.

İflas etmiş tüccar misali…

Fatsa şöyle konuştu;

“İflas eden tüccar eski hesapları karıştırırmış. O gün konuştuklarım, bundan 2 yıl önce o günkü konjonktür gereği sorulan sorulara verdiğim cevaptır. O günkü konjonktürde, o gün gündemde o konular vardı. Onlar konuşuluyordu. Bana bunlarla ilgili ne düşünüyorsun diye soruldu. Bende samimi kanaatlerimi söyledim. Ama bugün Türkiye’nin gündemi bunlar değil. Başka şeyler konuşuyoruz, başka problemler var. Konuşulması, istişare edilmesi, tartışılması gereken başka meseleler var. 

Benimle konuşmaya cesaret edemiyorlar…

Gündemi yakalayamayan insanlar, ne kadar Türkiye’nin ve toplumun beklentilerinin 1,5-2 sene gerisinde kaldıklarını gösterir. Bunları tekrar tekrar yayınlıyorlar. Bunlar Türkiye’nin 2 sene gerisinde kalmışlar. Onu yazanlar gelsinler bana şuanda Türkiye’nin gündemi ile ilgili soru sorsunlar. Bende onlara gerçek niyetlerimi, olup bitenleri bir bir anlatayım. Ama bugünkü gündemi benimle konuşmaya cesaret edemeyenler, 2 sene önce o günkü şartlarda söylenmiş şeyler üzerinden benimle ilgili bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Ama çok da umurumda değil.  Kim yapıyor niye yapıyor bilmiyorum. Ama bunun çok iyi niyetle yapıldığını söylemek mümkün değil.”

Eyüp Fatsa konuşmasının sonunda; “Yeni dönem için adaylık gibi bir talebim yok. “ ifadesini kullandı.

Ünye KENT Haber