Fatsa Orman İşletme Şefi Şen Genel Müdürlüğe atandı

TAKİP ET

Ordu Fatsa Orman İşletme Şefi Sevil Şen, Orman Genel Müdürlüğü Orman Ekosistemleri Dairesi Başkanlığı Biyoçeşitlilik Şube müdürlüğüne mühendis olarak atandı.

2016 yılında Fatsa’da  göreve başlayan Sevil Şen görev yaptığı süreç içerisinde herkesin takdirini kazanarak başarılı işlere imza attı.

Fatsa Orman İşletme Şefi Sevil Şen, "Uzun yıllar Fatsa Orman İşletme Şefliği görevini elimizden geldiği kadar en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştık. Ülkemize ve bölgemize  en iyi hizmeti vermeye çalışma adına sorumlu olduğum 55 bin hektarlık alanda, başarılı çalışmalara ekiplerimizle  imza attık. Fatsa ile birlikte Çamaş ve Çatalpınar bölgelerinde de görevimizi ifa ettik. Kışın karda buzda yağmurda çamurda, yazın kavurucu sıcağın altında, yangınlarda ise ateş savaşçıları olarak yeşili arttırmak ve korumak için mücadelemize devam ettik. Orman Genel Müdürü olurları ile yeni görev yerim olan Orman Genel Müdürlüğü Orman Ekosistemleri Dairesi Başkanlığı Biyoçeşitlilik Şube müdürlüğüne mühendis olarak atandım. Fatsa ilçemize görev olarak veda etsem de Ankara’da her zaman bir dostlarının olduklarını unutmasınlar. Herkese bundan sonra ki hayatında sağlıklı başarılı yıllar diliyorum” dedi.