Fatsa Ticaret Odası Başkanı Karataş milletvekili adayı oldu

TAKİP ET

Fatsa Ticaret Odası Başkanı Tayfun Karataş AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu.

Karataş adaylığı ile ilgili şu açıklamayı yaptı;

15 yıldır Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olarak sorumluluk alanımızdaki ilçelerimiz başta olmak üzere bölgemizin ekonomik ve sosyal gelişimi için var gücümüzle çalıştık. Bu kapsamda birçok başarılı proje ile bölgemizde fark yaratmayı rabbim bize nasip etti. Bugün geriye dönüp baktığımızda başarabildiklerimize şükrederken bölgemiz, memleketimiz için daha fazlasını yapacak güç ve kararlılık aklımızdan, kalbimizden hiç eksik olmadı.

Bölgemizin ihtiyaçlarını, beklentilerini biliyoruz çünkü bölgenin tam kalbinden geliyoruz. 2023 yılı ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, “Türkiye Yüzyılı” vizyonuna olan inancımızı, hayallerimiz ve hedeflerimizle birleştirip ülkemiz için, bölgemiz için şimdiye kadar yaptıklarımızın daha fazlasını yapmayı, ülkemizi, bölgemizi bu vizyon çerçevesinde kalkındırmayı hedefliyoruz.

Bu hedeflere ulaşmak ve ilçemizin ve bölgemizin kalkınmasını ve gelişmesini sağlamak amacıyla Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. M. Hilmi Güler, İl Başkanımız Sayın Halit Tomakin,  İlçemiz Belediye Başkanı, kıymetli kardeşim İbrahim Etem Kibar  ve İlçe Başkanımız Sayın İsa Yüksel ile birlikte ilimizdeki Tüm Belediye Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız ve Teşkilatlarımızla uyum, istişare ve işbirliği içinde hareket etmek ve tüm halkımızın taleplerini dikkate almak birinci önceliğimiz olacaktır.

Destekleriniz ve dualarınızla adım attığımız bu kutlu yolda teveccühlerinize layık olmak üzere Ak Parti’den 28. Dönem Ordu Milletvekili Aday Adayı olarak başvurumuzu gerçekleştiriyoruz. Bu süreçte bu inançla hareket eden tüm Aday Adayı arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum.  Memleketimiz için daha yapacak çok işimiz var. Niyetimiz hayır, akıbet de hayır olur inşallah. Daha güçlü bir Ordu için hep birlikte çalışacağız.