Fındık Bahçesinden Çıkan Fenomen Bizim Kız Nurşen Ordu'nun Neresinden?

TAKİP ET

Fındık bahçesinde çektiği bir video ile fenomen olan Bizim Kızım Nurşen sayesinde bütün aile fenomen oldu. Nurşen kaç yaşında, Ordu'nun neresinden?

Ordu’nun en ünlü sosyal medya fenomenleri arasında yer alan “Bizim Kız” Nurşen Karayanız’ın annesi Cemile Karayanız sayesinde fenomen olduğu ortaya çıktı. Kardeşi, babası, ablası, yengesi ve annesiyle birlikte video çeken Nurşen Karayanız bütün aileyi fenomen yapmayı başardı.
Köyde çektiği videolara ağırlık veren Nurşen Karayanız, 2018 yılında fındık toplarken annesi Cemile Karayanız’ın şivesiyle çektiği videoyu facebook ta paylaştı. Video bir gecede bir milyan fazla izlenmeye ulaştı.


O tarihten sonra Bizim Kız olan Nurşen Karayanız, sosyal medyanın ünlü fenomenleri arasına girmeyi başardı.
32 yaşındaki Nurşen Karayanız Ordu’nun Kabataş İlçesi Belen Mahallesi’nden. Sosyal medyadan paylaştığı videolarla kazanç sağlayan Nurşen Karayanız geçen yıl Ordu Boztepe’de villa satın almıştı.


BİZİM KIZ NURŞEN KARAYANIZ KİMDİR?
1991 tarihinde Ordu'nun Kabataş ilçesinde doğdu. Ilkogretimini Belen ilköğretim okulunda tamamladıktan sonra, ortaokulu Kabataş Osman Özyurtta bitirdi.Devaminda eğitim hayatini Ordu Kabataş Lisesinde devam ettirdi. Bu zaman zarfında yerel radyolara konuk oldu, lisede çıkartılan katre adı dergiye şiirler yazdı. Üniversite hayatini ise Eskişehir Anadolu Üniversitesi Uluslararası ilişkiler bölümüyle tamamladı. 3 kitap yazdı. 1. Adın Sızlıyor Yüreğimde.(şiir), 2. Tuana'dan Mina'ya Kabuksuz Yara(roman) ,3. Kış Kenari(roman) İş hayatında ilk deneyimini okuduğu alanla degil, hobi olarak başladığı Ordunun 25 yıldır sinesinde barındırdığı Tv 52'de çalışarak hayata merhaba dedi.Bir yılın ardından Tv 52'de iş hayatına son verip Trabzon Kanal 7 şubesinde çalıştı. Ve yine akabinde Show Tv'de yayınlanan Kuzey Yıldızı adlı dizinin şive koçu olarak ulusal medyada ismini duyurdu ve halen devam etmektedir. Ayrıca sosyal medyada çekmiş olduğu videolarla facebookta 2018 den itibaren 1.3 milyonluk kitleye ulaştı.Instagramda ise 362 bin... Geçmişten geleceğe köprü vazifesi kurmayı hedefleyen Karayanız, beş kardeştir ve ailesinin en küçük bireyi olarak Ordu'da yaşamına devam etmektedir.