Fındıkçı baba ile oğlu yaralandı

TAKİP ET

Ordu’da fındıkçıların kavgasında baba- oğul tabancayla yaralanmıştı. Olayla ilgili gelen son dakika bilgilerine göre zanlı Y.Z.Erkoç polise teslim oldu. Olayda yaralanan baba S. Enginyurt’un mermi ayağına   oğlu E. Enginyurt ise  sırtına isabet etti.

Edinilen bilgiye göre, olay alacak verecek meselesi yüzünden meydana geldi. Altınordu’da fındıkçılık yapan S. İle oğlu E. Enginyurt Gölköy’de fındıkçılık yapan Y.Z. Erkoç ile Organize Sanayi Bölgesinde bir fındık fabrikasının bahçesine tartıştı. Tartışma sırasında baba ile oğlu Y.Z. Erkoç’u darp etti. Y. Z. Erkoç üzerinde taşıdığı ruhsatlı tabancasıyla bir el babaya bir elde oğluna ateş etti. Mermi S. Enginyurt’un baldırına isabet ederken E. Enginyurt’un sırtına geldi.

Hastaneye kaldırılan yaralılardan 68 yaşındaki S. Enginyurt’un hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi. Mermi sırtına isabet eden ve bazı iç organları tahrip olan 40 yaşındaki E. Enginyurt ameliyata alındı.

ZANLI TESLİM OLDU

Zanlı 49 yaşındaki Y.Z. Erkoç olaydan sonra kendi imkanlarıyla Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim oldu. Erkoç’un silahı ile birlikte teslim olduğu bilgisine ulaşıldı.