Genel Başkan Uslu'dan, Çakar'a hayırlı olsun ziyareti

TAKİP ET

Bembirsen Genel Başkanı Levent USLU,hafta sonunu Orduda geçirdi.Genel Başkan Uslu geçtğimiz hafta gerçekleştirilen Ordu  Kongresi sonrası yeni yönetime hayırlı olsun ziyareti yaptı.
​Yeni Bembirsen İl yönetmi ile tanışan Uslu ya genel başkan yardımcısı Cenk Davulcu da eşlik etti.
Genel başkan yeni yönetimle uzun süre sohbet etti,Ordu nun sorunlarını dinledi.
​Yeni yönetime başarılar dileyen Levent Uslu,Ordu ya gelmeden önce Sayın Cumhurbaşkanımızın bilgileri ve talimatları dahilinde, Çalışma Bakanımız Sayın Vedat Bilgin ve Çevre  şehircilik Bakanımız Sayın  Murat Kurumla görüştük.
​Sözleşmelilere kadro çalışmasında son  noktayı koyduk.
Tüm Sözleşmeli arkadaşlara Ordu dan müjde veriyorum, Memuriyetiniz hayırlı olsun dedi.
Ordu ilini çok sevdiğini Belirten USLU,İki gün boyunca Ordu ve ilçelerini gezdi. Başkan USLU'ya Bembirsen İl B aşkanı Rahmi Çakar,Bembirsen İl Bşk.Yrd. Mesut ERGÜN ve yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler.
​Mesut ERGÜN, yaptığı açıklamada, Genel Başkanımız bize hafta sonu süprizi yaptı.
İki gün boyunca Genel Başkanımızla birlikte olduk,doğa harikası yaylalarımızı gezdik,ilçelerde doğa harikası güzellikleri paylaştık.Genel Başkanımız dinlenerek ve moral depolayarak  Ordudan ayrıldı.
​Genel Başkanımızı tüm Belediye çalışanları adına misafir ettik.
Yeni yönetim kurulumuzu tebrik etti.Üyelerimizi ihmal etmeyin sorunları dinleyin çözemediğiniz noktada bizleri bilgilendirin dedi.
Özellikle Genel Başkanımıza Sözleşmelilere Kadro konusunda verdiği mücadelen dolayı çok teşekkür ediyorum. Kasım ayı içerisinde  Belediyelerde çalışan tüm  sözleşmeli Personel arkadaşlarımız  artık memur olacaklar buda tüm Ordu ya ve Fatsa mıza hayırlı olsun dedi.