Gülyalı'da parti afişlerini kim kesti?

TAKİP ET

Gülyalı’da AK Parti afişlerini kestiği iddia edilen CHP’li Meclis Üyesi Ahmet Yüce’den açıklama geldi. Yüce,” Ben yere düşen afişleri kaldırdım” dedi.

Yüce’nin açıklaması şöyle;

Kamu kuruluşu olan Gülyalı Belediyemiz önüne astıkları pankartla tahrik ve kaos çıkarmak istediler. Bizler Gülyalı halkına saygılı ve onların hakkını koruyan kamu görevlileriyiz. Kesinlikle aslı yoktur. Bir haftadır bütün yetkililerine söylememize rağmen kasıtlı bir şekilde belediyenin tam karşısına küçük afiş astılar.

 Defalarca kaldırmalı hususunda haber göndermemiz rağmen kardırmadılar. Kesinlikle o alanda başka hiçbir afiş yoktu. Biz kesinlikle asmadık. Bugün belediye binamıza girerken afişlerini iplerinin koptuğunu gördüm ve kaldırarak 10mt ileriye bıraktım. Ne kestim ne de çizdim. Bundan sonrasını biliyorsunuz. Bayrak asmayla, kesmeye hiçbir şey elde edemeyiz. Bizler böyle şeylerle nemalanmayız. Şunu da söylemeden geçmeyelim. Ne kadar afiş ve bayrağımız varsa kestiler yaktılar. Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’ nun resimli büyük pankartları kesip yaktılar. Yeter artık bu tür hoş olmayan çirkin hareketleri izleyerek bir yere varamazsınız. Bu ayıplarınız size yeter de artar. Seçimleri kaybetmenin bedelini birilerine mal edemezsin