Gündoğdu kapı kapı dolaşıp bayramlaştı

TAKİP ET

Gündoğdu bayramda gönüllere dokundu. AK Parti Milletvekili Metin Gündoğdu bayram tatilini memleketi Ordu’da geçirdi. Vekil Gündoğdu, yaptığı ziyaretlerle bir kez daha gönüllere girdi.
Sokaktan gelen birisi olan ve yıllarca Ordu’da halkın içerisinde yer alan Milletvekili Gündoğdu, Ankara’da Meclis çalışmaları dışında zaman buldukça memleketi Ordu’da olmaya özen gösteriyor.
Ankara’da hemşerilerine kapısını ve gönlünü açan Milletvekili Metin Gündoğdu, bu bayramda Ordu’yu karış karış geziyor.
Milletvekili Gündoğdu, kimi zaman bir şehit ailesini, kimi zaman huzurevinde kalan yaşlıları , kimi zaman da hastanede yatan hastaları ziyaret edip onlarla bayramlaştı. Gündoğdu katıldığı düğünlerde mutlulukları, cenazelerde acıları paylaştı.
Bayram namazı sabahı Altınordu Yalı Cami Bahçesinde halkla bayramlaşıp çay içti. Bir gün sonra Gürgentepe’de Cemevine gidip canlarla bir araya geldi. Bayramda çalışmak zorunda olan güvenlik ekiplerini ziyaret etti.
Halkın içerisinde hiçbir zaman kopmayan Milletvekili Gündoğdu,” Biz Orduluyuz, kimseyi ayırmadan kucakladık. Benim Ankara’da kapım ve gönlüm herkese açıktır. Telefonum 24 saat açık. Yoğunluk dolayısıyla bazen telefona bakamıyorum ama akşam mutlaka geri dönüyorum. Ben hep halkın içerisinde oldum. Orduluların dertleriyle dertlendim, sevincine ortak olmaya çalıştım. Birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir bayram geçiriryoruz.Tüm hemşerilerimin bayramını en içten dileklerimle bir kez daha kutluyorum” dedi.