GÜNDOĞDU: ÖNCELİĞİMİZ YOLLAR OLACAK

TAKİP ET

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Ordu'ya Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 9 milyon kaynak gönderildiğini söyledi.

Gündoğdu, bunun 5 milyonun Çambaşı Kayak Tesisinden kullanılmak üzere Ordu Büyükşehir Belediyesine, 4 milyonun ise ilçe belediyelerine aktarıldığını söyledi.

 “BAĞLANTI YOLLARI ÖNCELİĞİMİZ OLACAK”

İlçelerin bağlantı yollarının yapılması ve iyileştirilmesi noktasında daha çok aktif olacağını ifade eden Gündoğdu, “Bizim en büyük projelerimizin başında arka ilçelerin yollarının iyileştirilmesi gelecek. Ordu Büyükşehir Belediyesine bağlanan tüm bağlantı yollarının çözümü noktasında çaba harcayacağız. Korgan Fatsa ve Ordu Gölköy yolunun 1.5 yıl içerisinde tamamlanması için Ankara’da var gücümüzle çalışacağız. Ünye Akkuş yolunun iyileştirilmesiyle ilgili çalışmalara başlayacağız. Korgan ve Kumru’yu Niksar’a bağlayan yolun tamamlanması için çalışmalarımız olacak. İç Anadolu’ya bağlanan bağlantı yollarını tamamlayabilirsek Ordu Büyükşehir Belediyesi daha etkin bir konuma gelecektir” dedi.

“ORDU PARLAYAN BİR YILDIZ OLACAK”

Ordu’yu Turizm anlamında daha ileriye götürebilmek için çalışmalar yapacaklarını aktaran Gündoğdu, “Ordu’da OSB’nin oluşturulabilmesi için yerlerin tespiti noktasında çalışmamız olacak. Sayın Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş’un taahhüt ettiği 5 mega projenin hayata geçirilmesi noktasında aktif rol oynayacağız. Kısa bir zaman da Ordu’yu geliştirerek yaylalarımızı hareketlendireceğiz. Yaylalardaki alt yapılarımızı geliştirerek turistlerin gelmesini sağlayacağız. Ordu’yu turizm anlamında parlayan bir yıldız konumuna yükselteceğiz. Havalimanının da açılmasıyla bu çalışmaları rahat bir şekilde yapabileceğimizi gördük. Hükümet kurulduktan sonra turizm anlamında görüşmelerde bulunacağız.”

“9 MİLYON KAYNAK GÖNDERİLDİ”

“Bu anlamda Kültür Turizm Bakanı Yalçın Topçu Bakanımızla görüştüm Ordu’ya 9 milyon kaynak gönderdi. Bu paranın 5 milyonu Ordu Büyükşehir Belediyesine aktarıldı ve Çambaşı Kayak Tesisi için harcanacak. Geri kalan 4 milyon lira ise ilçe belediyelerimize paylaştırıldı. İlçe belediyelerimiz projelerinin hayata geçirebilmek için bu kaynaktan istifade edecekler. 9 milyon liranın Ordu’ya gönderilmesi hükümet kurulmadan önce yaptığımız bir çalışma. Hükümet kurulduktan sonrada neler yapabileceğimizin göstergesidir. Ordu ve Ordululara her anlamda kazandırmak için mücadele edeceğiz” diye konuştu.

“BEKLENMEDİK OY ALDIK”

1 Kasım seçim sonuçlarını da değerlendiren Gündoğdu, şunları ekledi: “1 Kasım seçimlerinin sonucunu çok iyi değerlendirmek lazım. Karadeniz ve İç Anadolu bölgesinden %5.8 oranın da milliyetçilerden AK Partiye destek geldi. Güneydoğu bölgesinde ise %2.8 oranında partimize bir oy kayması oldu. Böylelikle AK Parti beklenmedik bir şekilde oy almış oldu. Milletimizin teveccühü ve Allah’ımızın da yardımıyla %49.5 oy aldık ve 317 milletvekili çıkardık. Önümüzdeki günlerde hükümetimizi de kurarak yolumuza devam edeceğiz. 1 Kasım seçimlerinden sonra hiç kimseyi ayırmadan ve ötekileştirmeden hizmet etmek için yola çıktık. Milletimizin tamamına hizmet etmeye özen göstereceğiz. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Bizler birlik ve beraberliğimizi koruyacağız. Birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere de müsaade etmeyeceğiz.”