Gündoğdu: Rektör, Cumhurbaşkanı'na yanlış yapıyor

TAKİP ET


AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Altaş TV’de katıldığı programda Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan'ın gelini ve kızını İlahiyat Fakültesi’nde Yüksek Lisansa almasını çok sert sözlerle eleştirdi.

Sokakta vatandaşlardan rektörle ilgili eleştiriler aldıklarını söyleyen Gündoğdu, “Rektör hoca, duyduğum gelinini ve kızını üniversitede yüksek lisans almış. Bu şimdi şehirde konuşuluyor. Sen şimdi gelinini ve kızını ilahiyatta Yüksek lisansı alıyorsun. Hani Adaletliydin. Bu duyuldu sokakta bana vatandaş diyor ki, ‘hani bu Cumhurbaşkanını temsil ediyorum diye sokakta dolaşıyordu. Adaletliyim diyordu. Cumhurbaşkanına ihanet ediyor şuanda. Cumhurbaşkanına yanlış yapıyor. Kendi çeliğini çocuğunu işe alan rektörler görmedik mi? Hala akıllı akıllanmadık mı’ diyor bize vatandaş.”

 Kimsenin AK Parti’ye böyle bir eleştiri getirmeye hakkı olmadığını söyleyen Gündoğdu, “Bize böyle bir eleştiri getirttirmeyecek. Bu söylemi ben sokakta vatandaştan duymayacağım. Duyarsam gereğini yukarıya söylerim, söyleyeceğim de. Herkes kendine çeki düzen verecek. Kim olursa olsun. Bana adaletten bahsedecek adam önce kendine adaletli olacak. Neden AK Parti'nin yıpranmasına vesile oluyor? Bunların hepsi sorgulanacak. Bundan sonra bu tür olayları daha çok konuşacağız, söyleyeceğiz. Yanlış yapanın gözünün yaşına bakmayacağız. AK Parti kurulduğunda yanlış yapan kimsenin gözünün yaşına bakmadı. Bu ülkeye ihanet eden kimse onunla ilgili ne işlem yapılıyorsa yapılması lazım yapılacak ta. Yoksa bu iş düzelmez.”