Güneş Gazetesi 53 yaşında

TAKİP ET

“Fatsa Güneş Gazetesi” 53. Kuruluş yıldönümünü  kutladı.
Ferudun Cumhur Altuntaş'ın sahibi olduğu ve 22 Şubat 1971 yılında yayın hayatına başlayan “Fatsa Güneş Gazetesi” 53. Kuruluş yılı dolayısıyla kutlama programı düzenledi.
İlçenin gözde Mekanlarından Dolunay Otel Restaurantta düzenlenen kutlamaya, Gazetenin yazarları başta olmak üzere, Fatsa Belediye Başkanı vekili Muharrem Okyay Sarıhan, Başkan yardımcısı Ruhi Özbay ve davetliler katıldı.
Yaş günü pastasının kesilmesinin ardından  konuşan Gazete sahibi Ferudun Cumhur Altuntaş, gazetenin bu günlere nasıl geldiğini anlatırken, bütün yazarlarına emekleri ve katkıları için teşekkür etti.
YAŞ GÜNÜ PASTASANI TORUNLAR KESTİ
Gazetenin yaş günü gecesinde sürpriz şaşandı. 53. Yaş gününü kutlamanın büyük mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Ferudun Altuntaş, “Geleneksel olarak  gazetemizin her yaş gününde yazar kadrolarımızla birlikte yemekte buluşup birlikte pasta kesiyoruz. Bugün bu geleneği bozup yaş günü pastamızı torunlarım Elif ve Emir’in kesmesini istiyorum” dedi. Torunlar dedelerine nice yaş günlerinde buluşmak dileğiyle mumları üfleyip pastayı birlikte kestiler.