Gürgentepe Belediye Başkanı Yaşar Şahin Gazeteci Şahin'i şikayet etti

TAKİP ET

Gürgentepe Belediye Başkanı Yaşar Şahin geçen hafta gündeme düşen görüntüleriyle ilgili Gazeteci Osman Şahin’den şikâyetçi oldu. Başkan Şahin’in Gürgentepe Cumhuriyet Savcılığına yaptığı şikâyet sonrası Şahin, bugün ifade verdi.
Başkan Şahin’in makam odasında yaşandığı görülen video kaydında Başkan Şahin ile işten çıkartılan kadın işçi arasında yaşanan diyalog Türkiye gündemine gelmişti. AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki de “Başkan şahin için ne gerekiyorsa yapılır “açıklamasını yapmıştı.
Bu görüntülerin Gazeteci Osman Şahin tarafından elde edilerek kamuoyuna servis edildiği iddiasıyla Gürgentepe Belediye Başkanı Yaşar Şahin, Yön Gazetesi Sahibi Osman Şahin hakkında Gürgentepe Cumhuriyet Savcılığına başvurdu.
Gazeteci Şahin, Ordu Adliyesinde SEGBİS kanalıyla Gürgentepe Cumhuriyet Savcısına ifade verdi.  Gazeteci Şahin, Başkan Şahin’in iddialarını kabul etmedi.
Gazeteci Osman Şahin, görüntüleri sosyal medya üzerinden daha önce paylaşılan bir hesaptan elde ettiğini ve yayınladığını söyledi.
BAŞKAN ŞAHİN DAHA ÖNCE CEZA ALDI
Gürgentepe Belediye Başkanı Yaşar Şahin, Gazeteci Osman Şahin’e küfür ve hakaret ettiği gerekçesiyle daha önce yargılandığı davada ceza almıştı. Osman Şahin, Başkan Şahin için açtığı tazminat davasını da kazanmıştı.