Hakan Alp'in ani ölümü sevenlerini yasa boğdu

TAKİP ET

Yapı Kredi Bankası Genel Müdür Yardımcısı Hakan Alp’in ani ölümü sadece bankacılık sektörünü değil Ordu’daki sevenlerini de yasa boğdu.
Ailesinin memuriyeti nedeniyle gençliği Ordu’da geçen ve Ordu Lisesi mezunu olan Hakan Alp 53 yaşında bu sabah geçirdiği ani kalp krizi sonucu yaşama veda etti.
Hakan Alp’in ölüm haberi Ordu’daki çok sayıdaki arkadaşını da üzdü. Kendisini Ordulu olarak kabul eden Hakan Alp’in ani kaybı bankacılık sektöründe de derin üzüntü yarattı.

Hakan Alp kimdir?
1968 yılı doğumlu Hakan Alp, üniversite eğitimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde tamamladı.
 Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra 1991 yılında Garanti Bankası Teftiş Kurulu Başkanlığı görevi ile iş hayatına başladı.
 1997-1999 yılları arasında Garanti Bankası’nın Eğitim Müdürü olarak görev alan Hakan Alp, daha sonra Humanitas Doğuş İnsangücü Yönetimi A.Ş.’de 3 yıl boyunca Üst Düzey Yönetici Geliştirme, Mali ve İdari İşler ve Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevlerini aldı.
 2003-2005 yılları arasında Tansaş Perakende Mağazacılık’ta İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı görevini ve 2006 yılında Sütaş’ta İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı görevini üstlendi.
 2007 yılında QNB Finansbank bünyesine geçen Hakan Alp, bankada İnsan Kaynakları Grup Yöneticisi olarak çalışmaya başladı. Hakan Alp 2010 yılında QNB Finansbank’ta İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcılığına atandı.
QNB Finansbank’tan ayrılarak 2018 Ağustos itibariyle Yapı Kredi’nin İnsan Kaynakları ve Organizasyon Yönetimi’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine geçen Hakan Alp, bankadaki organizaysonel gelişim tüm insan kaynakları fonksiyonlarından sorumlu  genel müdür yardımcısı oldu