Hayırsever Fatih Ölmez'den Eğitime Destek; Aydınlar Okuluna Kütüphane Yaptıracak

Hayırsever Fatih Ölmez'den Eğitime Destek; Aydınlar Okuluna Kütüphane Yaptıracak

TAKİP ET

Ulubey'deki Aydınlar İlkokulu/Ortaokulu, hayırsever Fatih Ölmez'in desteğiyle modern bir kütüphaneye kavuşuyor. Vali Muammer Erol'un da katıldığı imza töreniyle resmiyet kazanan proje, 160 öğrenciye daha zengin bir eğitim ortamı sunmayı hedefliyor. 100 metrekarelik bu yeni yaşam alanı, 2025-2026 eğitim öğretim yılı başında hizmete açılacak.

Ulubey İlçesi Aydınlar Mahallesi'nde bulunan Aydınlar İlkokulu/Ortaokulu bahçesine, hayırsever Fatih Ölmez tarafından yaptırılacak kütüphane için protokol imza töreni gerçekleştirildi.

Valilik makamında düzenlenen törene, Vali Muammer Erol, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ve hayırsever Fatih Ölmez katıldı.

Aydınlar İlkokulu/Ortaokulu, bünyesinde 1 anasınıfı (14 öğrenci), 66 ilkokul öğrencisi ve 80 ortaokul öğrencisi olmak üzere toplam 160 öğrenciye eğitim veriyor. Planlanan kütüphane, öğrencilerin kullanımına sunulmak üzere okul bahçesine inşa edilecek.

Aydınlar Mahallesi'nde ikamet eden hayırsever Fatih Ölmez, kütüphanenin yapımını anahtar teslimi olarak üstlendi. Tek katlı olacak kütüphane, 70 m² iç alan ve 30 m² teras alanı ile toplam 100 m²'lik bir yapıya sahip olacak.

Vali Muammer Erol, eğitime verdiği katkılardan dolayı hayırsever Fatih Ölmez'e teşekkür etti. Kütüphanenin, 2025-2026 eğitim öğretim yılının başına kadar tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.