Hayırsever İş İnsanı Nurettin Karaman Memleketini Unutmadı

TAKİP ET

Hayırsever iş insanı Nurettin Karaman bu Ramazan ayında da memleketini unutmadı. Karaman doğum yeri Kabadüz İlçesine 400 adet gıda paketi gönderdi.
Hijyen sektörünün önde gelen firmalarından ve 70 ülkeye ihracat gerçekleştiren Rulopak ‘ın sahibi Nurettin Karaman Ordu’da sosyal faaliyetlere ve yardımlaşmalara destek vermeye devam ediyor.
 İş İnsanı Nurettin Karaman bu Ramazan ayında da  ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere Kabadüz’e 1 tır gıda yardım paketi ulaştırdı.
Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, yardım kolilerinin hazırlanmasını sağlayan  İş İnsanı Nurettin Karaman’a teşekkür etti.
Nurettin Karaman’ın ilçedeki tüm sosyal ve yardımlaşma faaliyetlerine katkı sağladığını belirten Başkan Kaya,” Geçen Ramazan ayında ve salgın sürecinde İş İnsanımız Nurettin Karaman’ın ilçemize destekleri oldu. Engelli kardeşlerimize sakat arabası gönderdi. Düzenlediğimiz organizasyonlarda hep yanımızda oldu.Bu Ramazan ayında da yine desteğini sürdürdü. Hayırsever iş insanımıza çok teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul eylesin. Rabbim razı olsun
Gıda kolilerini Ramazan ayı başlamadan ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız” dedi.