HEYELAN VURDU

TAKİP ET

Aybastı Pelitözü yolunda gece meydana gelen heyelan korkuttu. Heyelan nedeniyle düngeceden beri yol ulaşıma kapalı bulunuyor.

Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar ile Aybastı Kaymakamı Recep Hasar heyelan bölgesinde incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Gündoğar heyelanla ilgili şu bilgileri verdi;

 Aybastı pelitözü yolu güzergahında Toygar mahallemizde Kuşyuvası bölgesinde dün akşam saat 22.00 sularında heyalan nedeniyle yol ulaşıma kapandı. Heyalan esnasında şehir merkezine gelen içmesuyu hattındada oluşan arıza nedeniyle şehir merkezine şuan su verilemiyor ve yine aynı bölgede heyelan nedeniyle elektrik direkleri yıkıldığından Pelitözü Beldemiz ile Toygar Mahallemizin bir kısmına elektrik verilememektedir. Belediyemiz ve OSKİ  ekipleriyle Yedaş şefliği personeli tarafından gerekli çalışmalar yapılmakta olup bugün akşam itibariyle elektrikler gece geç saatler de de şehir merkezine suyun verilmesi için tüm ekipler tarafından yoğun çalışma yapılmakta olup yolun heyalan bölgesinin çok geniş ve derin olması nedeniyle ulaşıma şimdilik açılmasının mümkün olmadığı görülmektedir. Konu ile ilgili tüm yetkili kurumlara gerekli bilgilendirmeler yapılmış olup takipleri yapılacaktır. Bölge halkımıza geçmiş olsun diyorum”