İl Başkanı Altaş Ordululara teşekkür etti

TAKİP ET

Ordu Cumhurbaşkanı ve 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur ittifakının Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırladı. Cumhuriyet meydanındaki mitinge on binler katıldı. Selman Altaş Başkanlığında 20 gün önce kurulan yönetim organizesiyle Ordu tarihine geçen mitinge imza atmış oldu.

AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş ve Yönetimi göreve geldikten 20 gün sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ordu miting organizasyonunu gerçekleştirdi. Başarılı organizasyonla birlikte Ordu’da on binler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşıladı. Eksiksiz organizasyon neticesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan 14 Mayıs öncesinde Ordu’dan moralli ayrıldı.

Yeni Yönetimden Tarihi Miting Başarısı

Gerçekleştirilen miting ile ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş, ”Dünya liderini, önümüzdeki asrı Türkiye yüzyılı yapmakta kararlı olan Sayın Cumhurbaşkanımız ve aynı zamanda Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ilimizde ağırladık. Cumhurbaşkanımızı sevdalısı olduğu Ordulular ile Orduluları da sevdalısı olduğu Cumhurbaşkanımızla buluşturduk. Tarihi katılımla gerçekleştirdiğimiz mitingde emeği geçen mahalle başkanlarımızdan ilçe başkanlarımıza, Gençlik kollarımızdan kadın kollarımıza kadar herkese teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü de Büyük Ordu halkımıza etmek istiyorum. Daha büyük Türkiye için yoluna devam eden liderimizin arkasında duran ve onu moralle buradan uğurlayan vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Bu miting gösterdi ki Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği üzere Ordu kararını vermiş. 14 Mayıs’ta zafer Ordu’da da Türkiye’de de cumhur ittifakının olacaktır. Yeni yüzyıl Türkiye yüzyılı olacaktır” dedi.