İl Başkanı Kabaktepe Rulopak'ı ziyaret etti

TAKİP ET

Türkiye’de  hijyen sektörünün önemli firmalarından Rulopak, AK Parti İstanbul İl Başkanı Ordulu hemşerimiz Osman Nuri Kabaktepe’yi ağırladı.
80 ülkeye ihracat gerçekleştiren ve sektörde pazar payını sürekli arttıran Rulopak’ın sahipliğini Ordu Kabadüzlü İş İnsanı Nurettin Karaman yapıyor.  
AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Rulopak’ın Beylikdüzü’nde  bulunan yeni tesislerini ziyaret etti. Kabaktepe İşletmenin tüm birimlerini gezdi.
Rulopak Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Karaman, İstanbul’da 3 ayrı üretim tesisi bulunduğunu  söyledi. Sektörde Pazar payını en hızlı arttıran firmanın Rulopak olduğunu belirten Karaman, 80 ülkeye de ihracat gerçekleştirdiklerini ifade etti.
AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “ Bir Ordulu olarak, bir Ordulu hemşerimizin dünya markası yarattığını gördüm.  Ordulu olarak gurur duydum. Biz de elimizden gelen desteği hemşerimiz Nurettin Bey’e vermeye hazırız. Bu işletmeler daha da büyümeli ” dedi.
Rulopak Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Karaman, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’ye ziyaretleri için teşekkür etti. Günün anısına İl Başkanı Kabaktepe, Rulopak Sahibi Nurettin Karaman’a bir de plaket sundu.