İl Müdürü açıkladı: Ordu'da konutlar nereye yapılacak?

TAKİP ET

Ordu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hüseyin Öztürk, TOKİ tarafından yaptırılacak konut ve iş yerlerinin yerinin henüz belli olmadığını başvurulardan sonra belli olacağını söyledi.

Bugünlerde Ordu’nun en çok merak ettiği TOKİ konutları ve iş yerleri nereye yapılacak sorusuyla ilgili Ordu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hüseyin Öztürk, bilgi verdi.
İl Müdürü Hüseyin Öztürk, “Şu anda başvurular devam ediyor. Türkiye genelinde de Ordu’da da büyük ilgi var. Altınordu, Fatsa ve Ünye’de ada parsel bazında nereye ne yapılacak şu anda belli değil. Hangi yerde konut yapılacak hangi yerde arsa satılacak bununla ilgili veri yok. Bunlar daha sonra belli olacak.” dedi.

 TOKİ SAYFASI TAKİP EDİLMELİ

TOKİ’nin internet sayfasının takip edilmesinin faydalı olacağını belirten Öztürk, “Nelerin yapılacağı belli. Yani ne kadar konut ne kadar iş yeri yapılacak bunlar belli. Mesela Altınordu, Fatsa ve Ünye’de 1500 konut yapılacak. Ancak bunların ada parsel bazında nereye yapılacağı belli değil. Sadece Ordu’da değil Türkiye genelinde böyle. Bazı yerler kentsel dönüşüm üzerinden yürüyebilir. Bunlar başvuruya göre belli olacak. O yüzden TOKİ’nin sayfasının takip edilmesi gerekiyor.” diye konuştu. Kaynak: Ordu Olay