İrem Hartuç ile Murat Çevik'e görkemli düğün

TAKİP ET

Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanı Ordu  eski  İl Emniyet Asayiş  Şube Müdürü Orhan Çevik’in oğlunun düğün töreni Ankara’da  üst düzey isimlerin katılımı ile gerçekleştirildi.
2 BİNE YAKIN DAVETLİ KATILDI
Ankara Gölbaşı’ndaki Vilayetler evinde düzenlenen 2 bine yakın davetlinin katıldığı nikah ve düğün töreninde Nuray-Eray Hartuç ailesinin güzel kızı İrem ile Orhan-Sevilay Çevik çiftinin yakışıklı oğulları Murat Çevik ömür boyu birlikteliğe evet dedi.
BAKAN SOYLU DA NİKAH ŞAHİDİ OLDU
Genç çiftin nikahını Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek kıyarken şahitliklerini ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Aselsan Net Genel Müdürü İsmail Karaman, Sahil Güvenlik Komutanı Ahmet Kendir, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin, Genel Kurmay Başkanvekili Selçuk Bayraktaroğlu, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcı Vekili Rıdvan Gündoğdu, TBMM Kamu Denetçiliği Kurum Başkanı Şeref Malkoç, MGK Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu yaptı. Türkiye’nin dört bir yanından çok sayıda üst düzey bürokrat siyasetçi ve aile yakınları genç çifti bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.
DÜĞÜNE ORDU’DAN DA KATILIM OLDU
Ordu’da bir dönem Asayiş Şubesi Müdürü olarak görev yapan Orhan Çevik’in oğlunun Ankara’daki düğününe Ordu’dan da katılım oldu. Çevik’i bu mutlu gününde Ordu’daki dostları da yalnız bırakmadı. Düğüne katılanlar arasında MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk de vardı.