İsa Türkcan, Enver Yılmaz'a sert sözlerle yüklendi

TAKİP ET

Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, Ulubeyli hemşehrilerinden sözü aldı.

Başkan Türkcan, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler’in katıldığı mitingde meydanı dolduran Ulubeylilere seslenerek, “Öyle bir söz verin ki, 31 Mart akşamı sesimiz Pensilvanya’dan duyulsun” dedi. Ulubey Meydanını dolduran yüzlerce kişi hep birlikte zafer sözü verdi. 


Ulubey’de Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Mehmet Hilmi Güler’in Halk Buluşması mitinge dönüştü. Yağmur altında kendisini karşılayan vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılanan Güler’den önce Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, hemşehrilerine bir teşekkür konuşması yaptı. 


Konuşmasında Enver Yılmaz’a sert yüklenen Türkcan, “Muhteşemsin Ulubey, harikasın Ulubey. Bizden önce miting yaptılar, Cuma günü bizden sonra miting yapacaklar. Ama biz 10 yıldır Ulubey’in 41 mahallesine gece gündüz demeden Ulubey Belediye Başkanı olarak Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. 
Görev süresi içerisinde Ulubey Devlet Hastanesi, Kapalı Spor Salonu, halı saha, 150 kişilik Anadolu Kız pansiyonu, Yeni Belediye Binası, Sayacabaşı Bungalov Evleri’nin yapıldığını, Sanayi Sitesinin, Gençlik Merkezinin, Meslek Yüksek Okulu’nun inşaatlarının devam ettiğini, aynı zamanda tekstil fabrikası ve silah fabrikasını Ulubey’e kazandırdıklarını kaydeden Türkcan, “Şimdi sadece bu meydandakiler değil, Ordu’dan, aynı zamanda Ordu’yu karıştırmak isteyen zihniyetlerde duysun. Bunları yaptık mı?” diye sordu.

 
“BİZ ŞEFFAF BELEDİYECİLİĞİ BİLİYORUZ Kİ, BİR TORBA ÇİMENTONUN BİLE HESABINI VERİRİZ”
Ulubey Meydanından ‘Evet’ sesleri yükselince Başkan Türkcan, “Kim yaptı?” diye sordu. Meydanı dolduran binlerce kişi “AK Parti” diye inledi. 
İP adayı Enver Yılmaz’ın Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 ilçede yapılan faaliyetleri gösteren kitapçığı TV ekranlarında aklı sıra küçümsediğini hatırlatan Türkcan, “Bakın bu kitapçık bizim faaliyet raporumuz. Biraz önce emülsüyon asfalttan bahsettik, sıcak asfalttan bahsettik. Verdiğimiz bu raporda bir torba çimentonun bile hesabını yaptık. Biz şeffaf Belediyeciliğin ne olduğunu biliyoruz. Biz bunları hizmet olarak anlatmıyoruz, vatandaşlarımıza verdiklerimizi vereceklerimizi anlatıyoruz. Kapılarda vatandaşlarımızı bekletmiyoruz. Kapılarda silahlı güçler beklemiyor” diye konuştu. 


“ENVER YILMAZ DÜPEDÜZ YALAN KONUŞUYOR”
Ulubey’li olan İP Adayı Enver Yılmaz’a sert yüklenen Türkcan, “Ordu ne çektiyse kavgadan çekti, Ulubey ne çektiyse kavgadan çekti. Biz Ulubey’e hizmet etmeye çalıştıkça birileri hizmetleri engellemeye çalıştı. Devlet Hastanesinin inşaatını durdurmaya çalıştılar hatırlayın. Şimdi de diyor biz Ulubey’e şunu yaptık, bunu yaptık. Sen düpedüz yalan konuşuyorsun” ifadelerini kullandı. 


“ÖYLE BİR SÖZ VERİN Kİ, PENSİLVANYA’DAN EMİR ALANLAR DA DUYSUN”
İP adayı Yılmaz’ın “Kendi seçimimden önce beni Ulubey seçimi ilgilendiriyor” sözlerine karşı meydana seslenen Başkan Türkcan, “Madem öyle bunun cevabını Ulubeyli hemşehrilerim verecek. Verecek miyiz? (Evet sesleri) Öyle bir söz verin ki, sadece Ordu’daki muhalefet değil, Ordu’daki hainler değil, Ordu’yu karıştıranlar değil, Pensilvanya’dan emir alanlar da duysun. 31 Mart akşamında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler ile beraber Ulubey‘de 20’de 20 yapacağız. Söz mü?”
Meydanı dolduran yüzlerce kişi Başkan Türkcan’ın çağrısı üzerine söz verdi.