İşçiye 35 bin TL maaş, öğrenciye burs

TAKİP ET

Ahmet Karaoğlanoğlu, belediye en düşük işçi maaşının 35 bin TL olacağını açıkladı. Karaoğlanoğlu, Fatsalı üniversite öğrencilere burs verileceğini de bildirdi

 CHP Fatsa Belediye Başkan Adayı Ahmet Karaoğlanoğlu, işçilerin son dönemde yaşadığı maaş konusunu masaya yatırdı. Geçtiğimiz sene yıllık yaklaşık 30 milyon gibi bir basın bütçesi harcayan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ın işçilerimizi enflasyon farkına ezdirdiğini söyleyen Chp Fatsa Belediye Başkan Adayı Ahmet Karaoğlanoğlu,” göreve geldiğimizde ilk olarak işçimizi, emekçimizi enflasyon farkına ezdirmeyeceğiz. En düşük 35 bin liradan başlayan maaşlar kademe kademe yükselecek. Kaynak soran olursa basın giderlerini en az seviyeye düşüreceğiz. Şahsi piar için değil halk için çalışacağım. Benim dönemimde işçilerimizin işten çıkma korkusu olmayacak.”dedi. 

Fatsalı 2000 Öğrencimize Burs Vereceğiz! 
Mevcut Belediye Başkanının burs vermediğini söyleyen Ahmet Karaoğlanoğlu, çeşitli bahenelerle olayı geçiştirdiğini söyledi.


Kendileri göreve geldiğinde öncelikli olarak üniversite okuyan gençlerimize destek olacaklarını belirten Chp Fatsa Belediye Başkan Adayı Ahmet Karaoğlanoğlu,”İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediyelerinin öğrencilere dernekler üzerinden değil direkt olarak burs verdiğini hepimiz biliyoruz. Mevcut iktidarın burs konusunda müsade etmediğini ve genelgelerin olduğunu söyleyerek bahaneler arkasına sığınanların aksine burs vereceğiz. Burs veriyoruz diye kim beni mahkemeye verecek olursa ve ceza alırsam koç gibi cezamı çekmeye hazır olacağım.”diyerek öğrencilerin yanında olduğunu söyledi.