İstanbul'dan Ordu'ya döndü köyüne fındık işleme tesisi kurdu

TAKİP ET

 

İstanbul’dan Ordu’ya uzanan bir başarı hikayesi. Ayşegül Yeşiltepe İstanbul’dan memleketi Ordu’ya hayallerini gerçekleştirmek için geri dönmüş.

Altınordu Dedeli Mahallesi’nde Civeloğlu Fındık isminde butik fındık işleme tesisi kuran Ayşegül Yeşiltepe, “Daha bu bir başlangıç “diyor.

Tarım İl Müdürü Kemal Yılmaz ve Kırsal Kalkınma Müdürü Murat Kuzu, Ayşegül Yeşiltepe’nin başarı hikayesini bugün yerinde gördü. İl Müdürü Yılmaz, “İstanbul'da yaşarken doğup büyüdüğü Altınordu ilçesi Dedeli mahallesine dönüş yaparak kendi imkanları ile fındık işleme tesisi kuran Ayşenur Yeşiltepe' ye ait işletmeyi ziyaret ettik. Örnek girişiminden dolayı Ayşenur hanımı tebrik ediyor, bol ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

Ziyaret Yeşiltepe ailesini mutlu etti. İşletme sahibi Ayşegül Yeşiltepe, “

İlgileri ve kıymetli ziyaretleri için Ordu Tarım ve Orman İl Müdürümüz Kemal Yılmaz ve Kırsal Kalkınma Müdürü Murat Kuzu’ya  teşekkür ederiz. Mikro aile işletmelerinin doğrudan ve dolaylı olarak fındığımızın verimliliğine etkisi üzerine ve daha pek çok konuda konuştuk. Kuvvetli lokal geri bildirimler alabilmek için butik atölyelerimiz önemli rol oynuyor çünkü üretici ve ürün ile doğrudan iletişimdeyiz. Biz Civeloglu Fındık olarak fındığımızın gereken değeri bulması için elimizden geleni büyük bir azimle yapmaya devam edeceğiz. Sizlerin desteği ile daha kuvvetli ve faydalı olacağımıza inancımız tam “ şeklinde konuştu.