İYİ Parti Altınordu Eski İlçe Başkanı Gördüğü Lüzumsuzlar Üzerine İstifa Etti

TAKİP ET

İYİ Parti Altınordu eski İlçe Başkanı İbrahim Yeşilalan partisinden istifa ettiğini açıkladı. Yeşilalan, basın açıklamasını Tahıl Pazarı'nda yaptı.

İYİ Parti Altınordu eski başkanı İbrahim Yeşilalan, parti içeriside parti tüzüğüne aykırı hareket edildiğini ve Genel Merkeizn istişare yapmamsını gerekçe göstererek İYİ parti'den istifa ettiğini duyurdu.


İbrahim Yeşilalan istifa açıklamasını Şarkiye Mahallesi'ndeki Tahıl Pazarı'nda yaptı.
2018 yılında İYİ parti Altınordu İlçe Başkanlığı görevine seçildiğini belirten İbrahim Yeşilalan, üye sayısını 368'den 2940'a çıkarttıklarını söyledi.


2023 yılında yapılan Milletvekili genel Seçimlerinde Gneel Merkezin Ordu Teşkilatı ile istişare etmediği için Ordu'da Milletvekili çıkartamadıklaırnı belirten İbrahim Yeşilalan, son dönemde Ordu'da parti tüzüğüne ayrıkı hareket edildiğini ileri sürdü.

Yeşilalan, kuruluş amacından sapan ve inandıkları değerlere ihanet eden bir partide daha fazla yer alamayacağını belirterek, "İYİ Parti Altınordu İlçe Başkanlığı yapmış bir kardeşiniz olarak, birlikte çalıştığımız il ve ilçe yönetim kurulumuz ve İyi Parti üyesi arkadaşlarımla birlikte eskilerin deyimiyle gördüğüm lüzum üzerine değil; 'gördüğüm lüzumsuzlar' üzerine İYİ Parti'den istifa ediyoruz." dedi.