İYİ Parti Ordu İl Başkanlığına Ali İhsan Aydın aday oldu

TAKİP ET

İş insanı Ali İhsan Aydın, düzenlediği basın toplantısında 22 Ocak’ta yapılacak olan kongrede İyi Parti İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

İyi Parti İl Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İl Başkanı Ekrem Şentürk ve partililer katıldı. Ali İhsan Aydın da il başkanlığına adaylığını duyurdu.

“İktidara yürüyen bir partiyiz”

Açış konuşmasını yapan mevcut İl Başkanı Ekrem Şentürk, “Önümüzdeki seçimlerde İyi Parti hak ettiği yere gelecek. Biz halkın içindeyiz. Kamuoyu araştırmalarından ziyade halkla iç içe olduğunuzda her şeyi görürsünüz. Vatandaşımız hala fikrini açıklamaktan korkuyor. Bu da hala bir baskı olduğunu gösteriyor. Ne yazık ki bu ülkeyi bir kişinin iradesine bıraktık. Bu Türkiye için bir kayıptır. 22 Ocak’ta yapılacak seçimlerimizde demokrasiyi kendi içimizde yaşatacağız. Adaylarımız olacak. Büyüyen, gelişen, iktidara yürüyen bir partiyiz. Haliyle böyle bir partinin il başkanı adaylarının olması bizi mutlu ediyor. Ordu’da İyi Parti’ye il başkanlığı yapması için birilerine istirhamda bulunmuyoruz. Bu konuya talip gönüllü birçok arkadaşımız var. Ali İhsan beye başarılar diliyorum” dedi.

“Boşa geçirecek zamanımız yok”

‘22 Ocak’ta il başkanlığı kongremizi yapacağız. Ben de il başkanlığına adayım’ diyen Ali İhsan Aydın ise şunları söyledi; “Aday olmak benim, orayı bizi seçip seçmemek de delegelerimizin iradesinde. Oy kullanacak herkese saygı duyarım, kim seçilirse seçilsin ona başkanım derim. Ülke ve memleket sevdamızdan da vazgeçmemiz mümkün değildir. İl başkanlığına aday olmamın temel motivasyonu, yarın bana sen haksızlığı gördün de mücadele etmedin denilmemesi için bu mücadele etmektir. Bunu hep beraber başaracağız. Artık seçim atmosferindeyiz. İl başkanlığına layık görülürsek, boşa geçirecek hiçbir zamanımız yok. Sahaya gücünü yansıtan arkadaşlarımızla birlikte Ordu’yu ayağa kaldıracağız. Ordu’nun ayağa kalkması, Türkiye’nin de ayağa kalması demektir. Aramızda hiçbir ayrılık gayrılık yoktur. Yarın bir başkası il başkanlığına aday olursa, yine destek için bu salonda olacağım. İl yönetimini oluştururken, bütün arkadaşlarımızın fikirlerini alarak hareket edeceğiz.”