Kaymak AK Parti'den milletvekili adayı oldu

TAKİP ET

Gazeteci ve AK Parti önceki dönem İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal KAYMAK, AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı oldu.
28.Dönem Milletvekili Genel Seçimi ile ilgili Aday Adaylığı başvurusunu AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştiren ve bunu sosyal medya hesaplarından duyuran Mustafa Kemal Kaymak, şu açıklamayı yaptı:
“ 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Milletvekili Aday Adayı başvurumu AK Parti Genel Merkezimize yapmış bulunuyorum.
Hayırlı, uğurlu olsun.
Yüzyılın seçiminde, milletimize hizmet yolundaki kutlu yürüyüşümüzde Rabbim mahçup etmesin, yar ve yardımcımız olsun. Desteğiniz ve dualarınızla vatanımıza, devletimize, memleketimize, milletimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah.
Şimdi vakit Türkiye Yüzyılının inşası için, Ordu’da ve Türkiye’de bir kez daha destan yazmak için yollara düşme vaktidir. 
Bugüne kadar başardık yine başaracağız.”

MUSTAFA KEMAL KAYMAK KİMDİR?
1968 Ordu/Perşembe doğumludur. İlk ve orta öğrenimini doğduğu ilçe olan Perşembe’de ve yüksek öğrenimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde tamamladı.
1988 yılında Gazetecilik mesleğine muhabir olarak başladı. Bir çok televizyon kanalında, radyo ve gazetelerde Haber Müdürü, Yazı İşleri Müdürü, Genel Yayın Yönetmeni, Genel Koordinatör, Genel Müdür olarak görev yaptı. Bazı ulusal medya kuruluşlarının temsilciliği görevini üstlendi.
Doğru ve tarafsız habercilik ilkesiyle başladığı meslek hayatında il ve ilçelerimizin sorunlarının takipçisi oldu, çözüm üretme ve yatırım geliştirme konularında katkı sağladı. Vatandaşlarımız ile siyasetçilerimiz arasında bir köprü oluşturarak milletimizin hayatını kolaylaştıracak çalışmalar gerçekleştirdi.
2018 yılında gerçekleşen AK Parti 6. Olağan İl Kongresi’nde Ordu İl Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. İl Başkan Yardımcılığı ve İl Tanıtım Medya Başkanlığı ile il SKM üyeliği görevlerini başarıyla yerine getirdi.
Halen bazı şirket ve firmalara danışmanlık hizmeti vermekte olan Mustafa Kemal KAYMAK, evli ve iki çocuk babasıdır.