Kaynak adım adım çalışıyor

TAKİP ET

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı İbrahim Ufuk Kaynak sahada adım atmadık yer bırakmıyor. Bir yandan mahalle ziyaretlerini sürdüren Kaynak diğer yandan kurum ve STK ziyaretleri gerçekleştiriyor. Kaynak güne İl Sağlık Müdürlüğü ziyareti ile  başladı. Ordu İl Sağlık Müdürü Dursun Tüzün’den ildeki yatırımların son durumu hakkında bilgiler aldı. Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyaret etti. Hastalara şifa diledi.  Öğle yemeğini sağlıkçılarla birlikte yedi.

Kaynak daha sonra Ordu Müteahhitler Derneği’ni ziyaret etti. Dernek üyeleriyle Ordu’daki inşaat sektörü ile ilgili istişarelerde bulundu. Bir başka durak ise Ordu Genç İş İnsanları Derneği oldu. Dernek Başkanı Sadık Bora Çakmak ve üyelerle birlikte Ordu ekonomisini konuştu. İş dünyası ile ilgili neler yapılabileceği masaya yatırıldı.

Kaynak sanayi kuruluşlarını da ziyaret etti. Altaş Yağ Sanayi ve Şenocak Fındık Fabrikasında kuruluşların işleyişleri ve sektör hakkında bilgiler aldı. Ordu Madeni Eşya Sanatkarları Esnaf Odası ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu da Kaynak’ın ziyaret durakları arasındaydı. Her fırsatta halka dokunan İbrahim Ufuk Kaynak günü Şahincili mahallesinde esnaf toplantısı ile tamamladı.