Kaynak: Daha fazla gelir elde etmeliyiz

TAKİP ET

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı İbrahim Ufuk Kaynak Altınordu Belediyesi tarafından düzenlenen Arıcılara Ekipman Desteği programına katıldı.  Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Ordu Tarım ve Orman İl Müdürü Kemal Yılmaz, Ordu Arıcılar Birliği Başkanı Akın Çifçi, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Arslan Soydan, Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça’nın da katıldığı programda konuşma gerçekleştiren Kaynak, Altınordu Belediyesine meslek gruplarına verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.
Pandemi döneminde Altınordu Belediyesi’nin meslek gruplarının yanında olduğunu ve vatandaşlara kendilerini yalnız hissettirmediğini kaydeden Kaynak,  Arıcılık mesleğine sadece bal olarak bakılmamalı. Balın yanında propolisi var, arı sütü var ve bu ürünlerden çok büyük gelir elde eden ülkeler var. Türkiye'mizin de bu ülkelerden birisi olmaması için hiçbir engel yok. El birliği ile bunları da gerçekleştirerek arıcılık mesleğinden daha fazla gelir elde etmeliyiz” Dedi.
İbrahim Ufuk Kaynak programın ardından da esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Sırrı Paşa Caddesinde el sıkmadık esnaf bırakmadı. Talepleri dinledi. Halkla bir araya geldi. Halkla sohbet etti ve 14 Mayıs seçimlerinde insanların neden Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemesi gerektiğini anlattı.