Kaynak Ordu için büyük şans

TAKİP ET


AK Parti Ordu Milletvekili Adayı İbrahim Ufuk Kaynak Gülyalı ilçesini ziyaret etti. İlk durağı partisinin ilçe başkanlığı oldu. Burada AK Parti Gülyalı İlçe Başkanı Abdullah Sipahi ve parti üyeleri tarafından karşılandı. 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan seçimlerin Türkiye ve Türk devletleri için önemini anlattı. Teşkilatın her zaman olduğu gibi sahada gerekeni yapacağını ve Cumhur ittifakının hem Ordu’da hem de Türkiye’de sandıktan zaferle ayrılacağını söyledi.

“Artık Gülyalı’nın da vekili var"

Ziyarette konuşan AK Parti Gülyalı İlçe Başkanı Abdullah Sipahi de İbrahim Ufuk Kaynak’ın milletin teveccühü ile Milletvekili olması halinde Gülyalı’nın da artık Milletvekili olacağını söyledi. İbrahim Ufuk Kaynak ile çocukluk ve gençlik yıllarının beraber geçtiğini ve Taşbaşı mahallesinde büyüdüklerini belirten Sipahi, “Artık Gülyalı’nın da vekili var diyebilirim. İbrahim Ufuk Kaynak sadece ilçemiz için değil Ordumuz ve ülkemiz için de çok büyük bir şans” dedi. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile tamamlandı.

İbrahim Ufuk Kaynak’ın bir başka durağı ise Gülyalı Kaymakamlığı oldu. Kaynak ve beraberindeki heyet ilçe Kaymakamı Mustafa Bayram tarafından karşılandı. Kaynak’ın ziyaret adresleri arasında tekstil atölyesi de vardı. Burada tesisinin işleyişi hakkında bilgiler aldı, işçiler ile sohbet etti. Kaynak’ın bir başka durağı ise Balıkçı Barınağı oldu. Balıkçıların sorunlarını dinledi, taleplerini not aldı. Kaynak, Turnasuyu mahallesinde esnafları da gezerek sıkmadık el bırakmadı.