Kocaeli'de Orduluların Başkanı Erkan Güngör oldu

TAKİP ET

Kocaeli Ordu Dernekler Federasyonu 2. Olağan Genel Kurulu Kocaeli Sivil Toplum Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kongrede Erkan Güngör, Kocaeli Ordu Dernekler Federasyonu yeni başkanı oldu.

ORDU TANITIM GÜNLERİ YAPTIK
Kocaeli Ordu Dernekler Federasyonu 2. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Kongrede mevcut başkan Celalettin Yaylak gerçekleşen kongrede aday olmadı. Kongrede tek aday olan Erkan Güngör Kocaeli Ordu Dernekler Federasyonu yeni başkanı seçildi. Kocaeli Ordu Dernekler Federasyonu Başkanı Celalettin Yaylak yaptığı açıklama, “Bu görevi devretmenin zamanı geldi. Görev süremizde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdik. Yönetim kurulu ve çevremizde yer alan Ordulu arkadaşlarımız ile bir Ordu Tanıtım Günleri yaptık, ilk olmasına karşı güzel bir etkinlik oldu. Erkan Güngör Gebze’de sevilen bir iş adamıdır. Ben derneği daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum.” dedi.


BU İŞİ BAŞARACAĞIZ
Kocaeli Ordu Dernekler Federasyonu yeni başkanı Erkan Güngör, “Gebze Ordulular Derneği’nde 5 yıl başkanlık yaptım. Bu dönemde Kocaeli Ordu Dernekler Federasyonu’na adaylığımı severek ve isteyerek açıkladım. Ben çocuklarımı Ordu aşkı ile büyüttüm. Bu Ordulular dernekleri sayesinde sizleri tanıdım. Bu dernekleri kim kurmuş bugünlere kim getirmişse kendilerine teşekkür ediyorum. Benim arzuladığım bütün Ordulular olarak Ordu’nun neresinden olursa olsun Ordu kimliğinde olan arkadaşlarımızın en ufak bilgisine dahi başvuracağız. Biz bu işi başaracağız. Bireyselliği bırakarak bir bütün olalım.” dedi.

ERKAN GÜNGÖR’ÜN YÖNETİM LİSTESİ
Erkan Güngör, Muharrem Can, Celil Baş, Cenan İçsezgi, Halil Çökük, İnan Yusuf Karaca, İsmail Eyi, Mehmet Cun, Recep Ali Duyar, Şükrü Koç, Zeki Demiral, Azize Karabayır, Cihan Sevinç, Ekrem Çökük, Hüseyin Çağman, Kenan Yeşiltaş, Orhan Uslu, Sebahettin Türmen, Temel Aksu, Vedat İçsezgi.