Köleoğlu: İsa Başkan Başarılı Bir Belediye Başkanıdır

TAKİP ET

Mesudiye Topçam Belediye Eski Belediye Başkanlarından Erhan Köleoğlu, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci’den yıllar sonra özür diledi. Başkan Demirci’nin çalışkanlığından övgüyle bahseden Köleoğlu, “Akkuş Meydanı’nda söylediğim sözler nedeniyle Başkan Demirci’den özür diliyorum” dedi.
Topçam Belediye Başkanlığı yapan, Genç Parti’den Milletvekili Adayı olan Erhan Köleoğlu 2015 seçimlerinde de CHP’den Milletvekili Aday Adayı oldu.
Ordu siyasetini yakından takip eden Köleoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada AK Partili Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci’nin başarısını gündeme getirirken ,söylediği sözler nedeniyle de özür dilediğini bildirdi.
Köleoğlu,” Belediye Başkanlığımda yine bir beldenin Belediye Başkanı olan şu an Akkuş Belediye Başkanlığını ifa eden Sayın İsa Demirci’yi izliyorum da imreniyorum. Davasını halkına adayan, reklamı halkının geleceği için yapan, protokolü sevmeyen, her daim sahada olan ve en önemlisi şehri emin lakabını hak eden kardeşimi selam ve saygıyla anıyorum.
Geçmişte CHP Milletvekili Aday Adayı iken Akkuş Meydanı’nda hakkında söz ettiğim sözlerden dolayı özür diliyorum. Affına sığınırım İsa Başkan selam ve dua ile”