Komşuda hareketli saatler; Kar maskeli hırsızlar kuyumcudan 2 çanta altın çaldı

TAKİP ET

Giresun Bulancak İlçesi Bulancak Mahallesi Şemsettin Caddesinde meydana gelen olayda kar maskeli iki kişi gasp ettikleri  ticari taksi ile geldiği kuyumcudan iki çanta altın çaldı.

Bulancak Yıldız Haber Gazetesi'nin haberine göre, ticari taksi şoförünü aracın bagajına bağlayan soyguncular, ilçe merkezinde bulunan kuyumcudan 2 çanta altın çaldılar.

Olay yerinde havaya 3 el ateş açan  hırsızlar, daha sonra çaldıkları araçla kaçarken işyeri sahibi çalınan çantaların birini almayı başardı.


HIRSIZLAR ORMANA KAÇTI
Bulancak'ta gerçekleşen kuyumcu soygununda  hırsızlar, Kuşluhan Köyü ve Şemsettin Mahallesi civarında fındık bahçesine kaçtılar. Jandarma ve polis ekipleri, hırsızları yakalamak için havadan ve karadan geniş çaplı bir arama operasyonu başlattı. Şu ana kadar hırsızlara dair herhangi bir ize rastlanmadığı, operasyonun halen devam ettiği ve hırsızların yakalanması için tüm imkanların seferber edildiği öğrenildi. İl Jandarma Komutan Vekili J. Yarbay Mustafa Kılınç olay yerinde çalışmaları bizzat takip ederken drone görüntülerini de incelemeye devam ediyor.