Kurdukları küçük işletmeyle fındığa değer kattılar

TAKİP ET

Fındık üreticileri küçük entegre tesisleri kurarak ürünlerini daha değerli hale getiriyor. Perşembe Medreseönü’nde bir aile şirketi olarak kurulan Atölye 52 işletmesinde fındıklar kırılıp, kavrulup ve paketlenerek piyasaya sürülüyor. İşletmede ayrıca fındık ezmeleri de üretiliyor.

Atölye 52 girişimcileri işletme hakkında şu bilgileri veriyor;
 Bir aşırı aşkın süredir fındık yetiştiriciliği yapan bir ailenin 4. jenerasyon üyeleri olarak hepinizi sevgiyle selamlıyoruz. Bunca yıldır bin bir emekle kendi bahçelerimizde zehirsiz, ilaçsız, tamamen doğal olarak yetiştirdiğimiz, tek tek elle toplayıp güneşte kuruttuğumuz fındıklarımızı, aile içi mikro işletme mantığı ile kurduğumuz butik işleme tesisimizde kırıp, kavurup paketleyerek en taze en lezzetli hali ile sizlere ulaştırmaya başlıyoruz. Emek yoğun bir süreçle, tarımsal makina ve ekipman kullanmadan, yıl boyunca yüksek eğimli arazilerde tamamen insan gücüne dayalı olarak yapılan fındık yetiştiriciliğinin tüm zahmetine, gönülden bağlı olduğumuz adil ve sürdürülebilir biyolojik tarım anlayışımızı çocuklarımıza devredebilmek için katlanıyoruz. Topraktan sofraya kadar istisnasız her aşamasında emeğimizle var olduğumuz fındığın yolculuğunda bıkmadan, yorulmadan ilk günkü heyecanımızla ilerlemeye devam ediyoruz.
Perşembe Medreseönü'nde çiftçilerimiz için fındık kırma, kavurma, paketleme hizmeti vermeye devam ediyoruz. İsterseniz kendi bahçenizde özenle yetiştirdiğiniz fındıklarınızı katkısız %100 doğal fındık ezmesi olarak da alabilirsiniz.