Küresel Kripto Borsası Mamoru Türkiye'de

TAKİP ET

Trilyonlarca dolarlık bir pazarı ifade eden kripto para alanında, Türkiye’ye yeni yatırımlar gelmeye devam ediyor. Türkiye’de faaliyetlerine başlayan en son küresel borsa mamoru.com.tr oldu.

Kripto para ve blokzinciri alanında deneyimli bir ekip tarafından kurulan Mamoru Digital, geçtiğimiz yıl içinde kripto para borsasını hayata geçirdiğini duyurmuştu. ABD’nin yanı sıra Kanada ve Brezilya gibi ülkelerde de lisans çalışmalarını sürdürmekte olan Mamoru, Türkiye adımıyla küresel piyasada adını daha çok duyuracağını gösterdi. Bitcoin ve birçok altcoin’de sıfır komisyonla işlem yapma şansı sunan borsa, yakın zamanda Türk yatırımcılara da kapılarını açtı. Yüksek güvenlik standartlarına sahip bir borsa olan Mamoru’nun en önemli avantajlarından biri, şirketin blokzinciri alanında deneyimli olması. Küresel çapta 100 milyon doların üzerinde varlığı yöneten Mamoru grubu, piyasa yapıcılığı alanında uzman. Özel ve genel blokzincirleri üzerinde de önemli çalışmaları olan Mamoru, geliştirdiği kripto para borsasında alım satımda sıfır komisyonun yanı sıra birçok avantaj da sunuyor. Milyonlarca kripto para yatırımcısı ile küresel devlerin ilgisi çeken Türk piyasası, bu anlamda Mamoru’nun son operasyonu oldu.

İleri Şifreleme Teknolojisi İle Tüm Fonlar Güvende

Mamoru, birçok kripto parada avantajlı bir yatırım sunsa da borsanın en önemli özelliklerinden biri güvenlik açısından üst düzey bir konsept sunması. Ethereum, Bitcoin ya da Dogecoin gibi varlıklarda işlem yapmayı düşünenler için ileri şifreleme teknolojisi ile geliştirilmiş bir ortam sunan Mamoru’da tüm kripto para yatırımları güvence altında. Bu da borsada tüm yatırımcıların, güvenle yatırım yapmasını sağlıyor. Fonların korunmasına ek olarak borsa, DDOS saldırılarına karşı özel bir dağıtık mimari modele sahip. Mamoru bu yönüyle, DDOS saldırılarına karşı da etkili bir şekilde korunuyor. Kripto para borsasının gelişmiş altyapısı, piyasanın en yoğun olduğu dönemde bile sorunsuz bir satın alma deneyimi sunuyor. Kripto paraların TL fiyat çifti üzerinden satın alınabildiği borsada, para yatırma ve para çekme işlemleri de  kolay bir şekilde yapılabiliyor.

Mobil Uygulama Üzerinden Kolay Kullanım

Kripto para yatırımcıları için üst düzey bir deneyim sunan borsa, güvenilir olmasının yanında aynı zamanda pratik bir işlem deneyimi de sunuyor. BTC, Ada Coin, Litecoin ve Polkadot gibi kripto paralarda komisyonsuz işlem sunan borsa, aynı zamanda yüksek bir işlem limitine sahip. Kripto para alımlarının, borsadaki hesap cüzdanına anlık işlendiği platformda günlük Bitcoin çekim limiti 100 adet. Bununla birlikte, günlük 2 milyon TL çekim hakkı ile Mamoru, kullanıcılarına en esnek finansal deneyimi sunuyor. Tabii ki borsanın öne çıkan yanlarından biri de mobil deneyim. Web platformları üzerinden hızlı bir şekilde Bitcoin ve altcoin satın alma fırsatı sunan Mamoru’nun iPhone ve Android uygulamaları da mevcut. Her yerden kolay bir şekilde kripto para satın alabilmek adına, Mamoru’nun borsa uygulamasını Google Play ve App Store mağazası üzerinden indirebilirsiniz.