Kuzey ile Yıldız'ın düğününü Dilara Çiçekçilik ve Organizasyon gerçekleştirdi

TAKİP ET

Çekimleri Ordu’da gerçekleşen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisine Dilara Çiçekçilik ve Organizasyon damgası.  Dizinin başrol oyuncuları Kuzey ile Yıldız’ın düğün organizasyonu Dilara Çiçekçilik ve Organizasyon tarafından gerçekleştirildi.
30 yıldır çiçek ve organizasyon alanında faaliyet gösteren Dilara Çiçekçilik ve Organizasyon sadece Ordu’da değil bölgede de yaptığı organizasyonlarda adından söz ettiriyor.
Firma Sahibi Orhan Gündoğdu,  Sinop’tan Erzurum’a kadar geniş bir bölgede faaliyet gösterdiklerini söyledi.
Düğün, nişan, konser ve her türlü organizasyonu yapabilecek alt yapıya sahip olduklarını belirten Gündoğdu,” Organizasyonda müşteri memnuniyeti büyük önem taşır. En büyük referansımız memnun olan müşterilerimizdir. Ordu’nun dışına açıldık. Sinop’tan Erzurum’a kadar tüm illerde organizasyonlar gerçekleştirdik” dedi.
Ordu’da ilk kez düzenlenen köylerde yazlık sinema organizasyonunu da kendilerinin yaptığını belirten Gündoğdu,” Kültür ve sanat organizasyonun yanında parti kongreleri yaptık.  Bin kişilik yemekler düzenledik.  Organizasyon anlamında gerekli tüm alt yapıya sahibiz” ifadelerini kullandı.
Yıldız ile Kuzey’in düğününü gerçekleştirdi.
Çekimleri Ordu’da gerçekleşen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde de organizasyonları yaptıklarını belirten Orhan Gündoğdu,” Dizi çekimleri başlamadan önce aradılar ve bizimle çalışmak istediklerini söylediler. Seve seve kabul ettik. Ordu’nun tanıtımına katkı sunan bir diziye hizmet etmek bizim için ayrıca bir gurur kaynağı oldu.
Geçtiğimiz günlerde Yıldız ile Kuzey’in dizideki düğün organizasyonunu yine biz gerçekleştirdik.
Organizasyon adına ne düşünüyorsanız onu gerçekleştirecek kapasite ve referansa sahibiz” şeklinde konuştu.