Metin Akçevre Yeni Malatyaspor'da

TAKİP ET

Son olarak Spor Toto 1.Lig ekibi Tuzlaspor’da Şenol Fidan’ın ekibinde yer alan tecrübeli kaleci antrenörü Metin Akçevre, daha önce de birlikte çalıştığı Hasan Özer’in Yeni Malatyaspor ile anlaşmasıyla ekibe katıldı.
Türk Futbolu’nun golcü kalecilerinden birisi olan ve bu özelliği ile hafızlarda kalan Ordulu efsane isim Metin Akçevre, Spor Toto 1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da göreve başladı. Akçevre, Yeni Malatyaspor’un teknik direktörlük görevi için Hasan Özer ile anlaşmasıyla birlikte daha önce birçok takımda olduğu gibi Özer ile çalışmaya başladı. 
Türkiye’de Kocaelispor, Fraport Tav Antalyaspor, Şanlıurfaspor, Adanaspor A.Ş., Akhisarspor ve Tuzlaspor A.Ş.’de kaleci antrenörlüğü görevi yapan Metin Akçevre, yurt dışında ise Makedonya Süper Lig ikincisi FC Shkupi’de görev almıştı. FC Shkupi’de o dönem teknik direktörlük görevini ise Hasan Özer yapıyordu. 
Metin Akçevre şu ana kadar yurt içinde kaleci antrenörlüğü görevlerinde Hami Mandıralı;  Cihat Arslan’la çalıştı. Yeni Malatyaspor, Spor Toto 1.Lig’de şu ana kadar oynadığı 7 maçta 16 gol yedi.